| �l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
 | 
| 
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
 Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.
 
 | 
| Plundrované tìsto | 
| Autor: Tomáš Sedláèek Datum vyd�n�: 31.01.2022
 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=6809
 | 
| 
 | 
| Po vykynutí tìsto vyválíme, na nìj položíme máslo, pøeložíme do psaníèka jako u listového tìsta a vyválíme. Necháme asi 15 minut v chladu a potom ještì 2 x pøekládáme a vyvalujeme.
 | 
|  | 
| 
 | 
|   
 Suroviny 400 g polohrubé mouky1/4 l mléka
 2 vejce
 20 g droždí
 2 polévkové lžíce cukru
 špetka soli
 200 g másla
 mouka na podsypani
 Pøíprava Po vykynutí tìsto vyválíme, na nìj položíme máslo, pøeložíme do psaníèka jako u listového tìsta a vyválíme. Necháme asi 15 minut v chladu a potom ještì 2 x pøekládáme a vyvalujeme.
 Potom tìsto vyválíme, nakrájíme ètvereèky a plníme tvarohovou a makovou nádivkou. Tvarujeme do šáteèku, nachame nakynout, peèeme v hodnì teplé troubì.
 Vìtšinou se podávají teplé.
 | 
| 
 | 
| Vytisknuto dne 31.10.2025 ze serveruCukr��.cz (www.cukrar.cz)
 Konec �l�nku
 |