�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Dnes zaèíná GASTRO v Pardubicích !

Autor: D. Fikejsová
Datum vyd�n�: 07.10.2004
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=639

Poèátek øíjna patøí v Pardubicích pravidelnì ke svátkùm gastronomie – pøijmìte proto pozvání na již 9. roèník nejvìtší východoèeské potravináøské a gastronomické výstavy GASTRO 2004, která probìhne ve dnech 7. - 9. øíjna 2004

fiogf49gjkf0d

Poèátek øíjna patøí v Pardubicích pravidelnì ke svátkùm gastronomie – pøijmìte proto pozvání na již 9. roèník nejvìtší východoèeské potravináøské a gastronomické výstavy GASTRO 2004, která probìhne ve dnech 7. - 9. øíjna 2004 ve výstavním centru IDEON Pardubice.

Této prodejní a kontraktaèní výstavy se zúèastní více než 70 vystavovatelù z celé ÈR. Návštìvníci mohou shlédnout výstavní expozice firem vyrábìjících mléèné výrobky, pekárenské a cukrárenské výrobky,  èokoládu a cukrovinky, pivo, víno i nealkoholické nápoje, koøení a pøísady, speciální potraviny, výrobky zdravé výživy, dále pak stroje a zaøízení pro potravináøský prùmysl, chladicí a mrazicí zaøízení pro potravináøskou výrobu, vybavení velkokuchyní, chladicí zaøízení do velkoobchodù, pokladny, váhy, porcelán, sklo, pøíbory, vybavení hotelù a restaurací, obleèení a pracovní pomùcky pro pekaøe, cukráøe, èíšníky a mnoho dalších zajímavostí.

 

Po celé 3 dny mohou návštìvníci sledovat na podiu v pøízemí vrchol cukráøského umìní v podání našich pøedních cukráøù a studentù hotelových škol. O pohár NESTLÉ Èesko s.r.o. bude soutìžit 50 soutìžích nejen z naší republiky, ale i z Francie, Maïarska, Polska a Slovenska. Soutìží se v nìkolika kategoriích, hlavním námìtem je vstup naší republiky do EU.


Generálním sponzorem je firma NESTLÉ ÈESKO s. r. o. Praha.

 

            Firma NESTLÉ  ÈESKO s.r.o. spolu s Èeským rozhlasem a Deníky Bohemia rovnìž organizuje velkou soutìž pro širokou veøejnost – pøímo na výstavištì mohou návštìvníci nosit cukráøské výrobky které doma sami vyrobili s použitím èokolády èi kakaa zn. ORION a ke svému výtvoru musí pøipojit i recept. Vítìze èekají hodnotné ceny.


Výstavní centrum IDEON Pardubice

 

 

Zároveò s cukráøskou soutìží bude na podiu v hlavním sále probíhat další doprovodný program – barmanská show, mistøi kuchaøi vaøí speciality, prezentace gastro zaøízení, zdobení perníku, atp. V salonku pak probìhnou odborné pøednášky a semináøe z oblasti potravináøského prùmyslu a veøejného stravování spojené s aktuální legislativou.

Ve ètvrtek dne 7. øíjna od 14.00 a v pátek 8. øíjna od 11.00 probìhne v salonku za barem odborná pøednáška spoleènosti HASAP GASTRO Consulting s.r.o. Praha. na téma Zavádìní systému HCCP do praxe. Pøednáší Mgr. Zdena Mahdiová.

V sobotu dne 9. øíjna od 10.00 zde dále bude zahájen odborný cukráøský semináø naší nejlepší cukráøky paní Mirky Slavíkové, která nás jistì jako každý rok pøekvapí dalším obøím unikátním èokoládovým výrobkem.

 

Všechny vystavující  odborné školy zazáøí slavnostními gastronomickými tabulemi.

 

K dalším soutìžím tentokrát z oblasti gastra patøí i letos klání O neprogresívnìjší gastro zaøízení –/ loni se hodnotila  nejen snadná finanèní dostupnost vystavených zaøízení, ale i to, zda jde o opravdové novinky. Vítìzem se stala firma Pavel Maláè z Brna se zaøízením na výrobu POFFERTJES, což je originální sladké holandské peèivo.

 

Cena tohoto zaøízení je necelých 20 tis. Kè a návratnost vložené investice asi 1 týden./

           

Srdeènì zveme návštìvníky z øad hlavnì majitelù hotelù, restaurací, penzionù, školních jídelen a veøejných stravovacích zaøízení, cukráren a kaváren, vinoték, cateringových firem  ke zhlédnutí této specializované výstavy.

Kontakt:   

Daniela Fikejsová

manažerka výstavy

tel: 46 66 14 844

728 433 517


Vytisknuto dne 29.03.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku