�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Desatero cukráøských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 6/10

Autor: J.P.Vìtrník
Datum vyd�n�: 07.07.2004
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=621

Další z rychle zhotovitelných mouèníkù. Tento druh se pøipravuje z alasky, korpusu, na povrchu je èervený melírující ovogel, pøibarvený trochu do èervena, aby pùsobil vyzývavì pro zrak zákazníka.

fiogf49gjkf0d

Tunel



 
Další z rychle zhotovitelných mouèníkù. Tento druh se pøipravuje z alasky, korpusu, na povrchu je èervený melírující ovogel, pøibarvený trochu do èervena, aby pùsobil vyzývavì pro zrak zákazníka. Roli dekorace se s úspìchem zhostí køupinka z tìsta, talíø se dozdobí  karamelovou omáèkou a jako doplnìk použijeme èerstvé ovoce.
Jedná se o jednodušší mouèník, podávaný na talíøku, kdy dle vlastní fantazie zhotovené doplòky dodávají dezertu atraktivitu.

  


Vytisknuto dne 28.03.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku