| �l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
 | 
| 
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
 Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.
 
 | 
| Desatero cukráøských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 2/10 | 
| Autor: J.P.Vìtrník Datum vyd�n�: 29.06.2004
 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=614
 | 
| 
 | 
| Tento druh dezertù je urèen pro podávání v restauracích a kavárnách, kdy samotný dezert zaujímá stìžejní postavení na talíøi a doplòkem mu jsou v tomto pøípadì omáèka, èerstvé ovoce èi dušená jablíèka v karamelu. | 
|  | 
| 
 | 
| fiogf49gjkf0d Talíøové dezerty
 
 Tento druh dezertù je urèen pro podávání v restauracích a kavárnách, kdy samotný dezert zaujímá stìžejní postavení na talíøi a doplòkem mu jsou v tomto pøípadì omáèka, èerstvé ovoce èi dušená jablíèka v karamelu. Dekorací talíøového dezertu je prostorová ozdoba znázornìná èokoládovou tyèinkou a køupinkou z tìsta.
 Tento zpùsob ozdoby je výsledkem souèasného trendu, kdy se dezert už nepodává  pouze samotný na malém dezertním talíøku, nýbrž na velkém talíøi s dekorativním doplòkem.
 | 
| 
 | 
| Vytisknuto dne 31.10.2025 ze serveruCukr��.cz (www.cukrar.cz)
 Konec �l�nku
 |