�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Desatero cukráøských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 2/10

Autor: J.P.Vìtrník
Datum vyd�n�: 29.06.2004
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=614

Tento druh dezertù je urèen pro podávání v restauracích a kavárnách, kdy samotný dezert zaujímá stìžejní postavení na talíøi a doplòkem mu jsou v tomto pøípadì omáèka, èerstvé ovoce èi dušená jablíèka v karamelu.

fiogf49gjkf0d


 
Talíøové dezerty


Tento druh dezertù je urèen pro podávání v restauracích a kavárnách, kdy samotný dezert zaujímá stìžejní postavení na talíøi a doplòkem mu jsou v tomto pøípadì omáèka, èerstvé ovoce èi dušená jablíèka v karamelu. Dekorací talíøového dezertu je prostorová ozdoba znázornìná èokoládovou tyèinkou a køupinkou z tìsta.
Tento zpùsob ozdoby je výsledkem souèasného trendu, kdy se dezert už nepodává  pouze samotný na malém dezertním talíøku, nýbrž na velkém talíøi s dekorativním doplòkem.


Vytisknuto dne 27.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku