Článek ze serveru Cukrář.cz (www.cukrar.cz)


Všechna práva vyhrazena (c) 2001 Větrník, s.r.o.
Upozornění: Doslovné ani částečně přebírání tohoto materiálu není povoleno bez předchozího písemného svolení spol. Větrník, s.r.o.
Takto vytištěná stránka není dokladem shody vytištěného textu se skutečným článkem a jako taková nemůže ani být použita.


Gastro Hradec 2004 - kompletní fotogalerie a výsledky

Autor: Radim Řezáč
Datum vydání: 24.4.2004
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=590

Včera (23.04.) se uskutečnila největší národní gastronomická soutěž Gastro Hradec. Náš portál Vám přináší jako 1. kompletní fotografickou dokumentaci všech soutěžních exponátů (500 fotografií)

fiogf49gjkf0d


Pro vstup do fotogalerie klikněte zde

 

Pro kompletní výsledkovou listinu klikněte zde (xls)

 

 

-----------------------------------------------------------------
Upravené fotografie i se jmény autorů naleznete již brzy v naší oficiální fotogalerii. Reportážní článek o průběhu soutěže je v rozpracování.



Propozice soutěže:



SOUTĚŽNÍ KATEGORIE

 KUCHAŘI: 

K/1
Slavnostní mísa pro 8 osob
(dva druhy omáček, ukázkový talíř)
a dvouporcová restaurační mísa prezentovaná ve studeném stavu
((jeden druh omáčky, ukázkový talíř)

K/2
Šest druhů předkrmů na talířích
+ pětichodové menu včetně sladkého kuchařského dezertu

K/3
Pětichodové vegetariánské menu
a mísa šesti druhů předkrmů pro šest osob

K/J
Junioři do 21 let - Slavnostní mísa pro 8 osob
(dva druhy omáček, ukázkový talíř)

 CUKRÁŘI: 

C/1
Slavnostní dort
a slavnostní mísa rautových zákusků pro 6 osob

C/2
Malá mísa dezertů pro 4 osoby
a 6 druhů restauračních moučníků

C/3
Tři různé dorty porcovatelné na 12 kusů - z každého výkroj

C/J
Junioři do 21 let - Slavnostní dort na volné téma

 ZVLÁŠTNÍ KATEGORIE: 

Z/1
Vyřezávané výrobky z ovoce a zeleniny

Z/2
Skulptury, nebo monumenty z ledu, tuku, či jiné hmoty potravinářského původu

Z/3
Zvláštní výrobek z ledu

 SOUTĚŽ DRUŽSTEV: 

D/D
Družstvo hotelů a firem v jakémkoli počtu soutěžících,
minimálně však tři nad 21 let v libovolné soutěžní kategorii

D/J
Družstvo juniorů do 21 let v jakémkoli počtu soutěžících, minimálně tři, každý člen družstva musí splnit libovolnou kategorii v soutěži jednotlivců

(hodnocení družstva je vypočteno aritmetickým průměrem z bodů dosažených v soutěžích jednotlivců)

SOUTĚŽNÍ PROSTOR

Soutěžní prostor pro 1 soutěžícího:
K/1, K/2, K/3, C/1, C/2, C/3 – čtvercový stůl 160 x 160 cm
K/J – čtvercový stůl 120 x 120 cm nebo kulatý o průměru 120 cm
C/J, Z/1, 2, 3 – čtvercový stůl 80 x 80 cm nebo kulatý o průměru 120 cm
Máte-li jiné požadavky na soutěžní prostor, uveďte je prosím na rubové straně přihlášky.

Propozice pocházejí z webu: www.akc.cz


Vytisknuto dne 17.1.2020 ze serveru
Cukrář.cz (www.cukrar.cz)
Konec článku