�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Velikonon mrkvov bernek

Autor: Zdroj: Kuchaka on-line (www.recepty.cz)
Datum vyd�n�: 07.04.2004
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=584

Ingredience: 100 g mrkve, 3 loutky, 125 g cukru, 1 lika stouhan kry z citronu, 2 lce citronov vy, 125 g strouhanch neloupanch mandl, 100 g polohrub mouky, 2 liky prku do peiva...

fiogf49gjkf0d

     
 
Ingredience: 100 g mrkve, 3 loutky, 125 g cukru, 1 lika stouhan kry z citronu, 2 lce citronov vy, 125 g strouhanch neloupanch mandl, 100 g polohrub mouky, 2 liky prku do peiva, 2 blky, petka soli, 50 g sekanch dovch jadrek, 50 g bl okoldov polevy
  
 
Postup ppravy: Mrkev jemn nastouhme. Umchme do krmu loutky s cukrem, pidme citronovu kru a vu. Promsme mandle, kypc prek a vmchme do krmu. Ulehme blky se sol. Mrkev s dovmi jadrky vmchme do tsta. Troubu pedehejeme na 175 C. Formu na bernka vymaeme a vysypeme. Dme na plech a peeme asi 40 minut. Upeen nechme ve form trochu vychladnout, opatrn vyklopme a nechme vychladnout. Polevu rozpustme ve vodn lzni. Odsthneme piku mikrotenovho sku, bernka ozdobme polevou a jako oi pilepme dov jadrka.

  

Zdroj: Kuchaka on-line (www.recepty.cz)


Vytisknuto dne 25.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku