�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Rusk velikonon bbovka

Autor: Zdroj: Kuchaka on-line (www.recepty.cz)
Datum vyd�n�: 01.04.2004
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=578

Na 12 kousk: 1 balek suenho drod, 120 g cukru, 125 ml vlanho mlka, petka soli, na piku noe mletho kardamomu, strouhan kra z 1/2 citronu, 3 loutky, 150 g msla, 100 g sultnek...

fiogf49gjkf0d
Ingredience: Na 12 kousk: 1 balek suenho drod, 120 g cukru, 125 ml vlanho mlka, petka soli, na piku noe mletho kardamomu, strouhan kra z 1/2 citronu, 3 loutky, 150 g msla, 100 g sultnek, 50 g sekanho kandovanho ovoce, 60 g sekanch mandl, 200 g moukovho cukru a 2-3 lce citronov vy na polevu
  
 
Postup ppravy: Smchme drod, 10 g cukru a mlko. Nechme 15 minut vykynout. Mouku prosijeme do msy, vytlame dlek, pidme 110 g cukru, sl, kardamom, citronovu kru, loutky a mslo. Kvsek nalijeme do dlku. Ve dkladn prohnteme a nechme asi hodinu kynout. Odlome stranou trochu sultnek, kandovanho ovoce a mandl, zbytek zapracujeme do tsta. Tstem naplnme bbovkovou formu a nechme 30 minut kynout. Troubu pedehejeme na 200 C. Peeme asi 30 minut, vyklopme a nechme vychladnout. Na polevu smchme moukov cukr s citronovou vou a bbovku poteme.

 

 

Zdroj: Kuchaka on-line (www.recepty.cz)


Vytisknuto dne 27.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku