�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


P O Z V Á N K A - Moravský pohár 2004

Autor: red
Datum vyd�n�: 12.03.2004
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=561

na 2. roèník soutìže o Moravský pohár 2004, pod záštitou Asociace kuchaøù a cukráøù ÈR poboèky Brno. Dovolujeme si Vás pozvat na výstavku soutìžních výrobkù našich žákù v hale hotelu Junior
ve ètvrtek 18. bøezna 2004 od 12:00 do 15:00 hodin

fiogf49gjkf0d

 Støední odborná škola, Støední odborné uèilištì a Odborné  uèilištì, Bzenec, Vinaøù 354  


P O Z V Á N  K A 
na 2. roèník soutìže  o  Moravský pohár 2004
pod záštitou Asociace kuchaøù a cukráøù ÈR poboèky Brno
Dovolujeme si Vás pozvat na výstavku soutìžních výrobkù našich žákù v hale hotelu Junior
ve ètvrtek 18. bøezna 2004 od 12:00 do 15:00 hodin

Soutìžní úkol:
Výroba slavnostního dortu
Výroba 4 druhù dezertù


Støední odborná škola, Støední odborné uèilištì a Odborné uèilištì, Vinaøù 354, Bzenec

   

Propozice  soutìže
Soutìž odborných dovedností žákù SOU a SOŠ oboru cukráø

Poøadatel:
SOŠ, SOU a OU, Bzenec, Vinaøù 354

Termín:
16. - 18.  3.  2004

Slavnostní zahájení:
16. 3. 2004 v 17:00 hodin v salonku Grand

Øeditel soutìže:
Ing. Emil Ševèík, øeditel školy

Garant soutìže:
Emanuel Budík

Patron soutìže:
AKC ÈR poboèka Brno

 

Partneøi:
AKC ÈR poboèka Brno
IREKS ENZYMA s.r.o.
CS GOSTOL Trading s.r.o.
Firma  Ing. Pavel Maláè
ALMECO SKYBA s.r.o.
NESTLÉ  ÈESKO s.r.o. 

Soutìžní disciplíny: 

1. Odborné testy – 30 otázek – odborné pøedmìty.
2. Výroba slavnostního dortu do 5 kg. Téma – svátek, narozeniny. Pro hodnocení pøipraví každý soutìžící vzorek pro degustaci z použitých surovin.
3. Výroba 4 druhù dezertù po 8 ks + 2 ks od každého  druhu na degustaci o hmotnosti do 40 g. Hodnotit se bude použití surovin zdravé výživy (jogurt, smetana, ovoce, nízkotuèné krémy apod.)

Èasový limit:
První den – 6 hodin
Druhý den – 4 hodiny
Celkem    - 10 hodin


Vytisknuto dne 26.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku