�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


GASTROJUNIOR pokrauje druhm dnem

Autor: J.P. Vtrnk
Datum vyd�n�: 04.03.2004
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=555

Do druh poloviny se pehoupla juniorsk gastronomick sout konan pi pleitosti mezinrodnch potravinskch veletrh SALIMA.

fiogf49gjkf0d

Do druh poloviny se pehoupla juniorsk gastronomick sout konan pi pleitosti  mezinrodnch potravinskch veletrh SALIMA. Podle prbnch vkon, se zan rsovat hrub skica vkonnostnho obrazce tch, kte ji maj za sebou svj soutn kol. Ovem jet nejsme u konce a vznet by jen pedbn prognzy v dob kdy se pedstav jet piblin tvrtina soutch, by mohlo bt znan oidn, nebo druh den pinesl mal pekvapen, je se mohou do urit mry podepsat na zvrench vsledcch.

Ke slovu se opt dostv pedsedkyn hodnotitelsk komise Pavlna Berzsiov.

 

Jestli se nm vera na ele objevily trochu vrsky nad vkony nkterch soutcch, mohou prohlsit, e dnen den je do znan mry smazal. Je poteba se podvat na celou sout v globlu, protoe ve verejm dnu se na soutn scn pedstavoval region, kter m v cukrain pece jen ne vechny zstupce vkonnostn vyrovnan a to zpsobilo v komisaskch pohled mrn pozvednut obo. Dnen druh den u pece jen bylo znt e sout tmy s vtm vkonnostnm potencilem a zzemm monost, ale pedevm, a to hrlo podstatnou roli, e sv soutn posty zaujali plnokrevn hotelci. A na prvn pohled byl patrn rozdl, hovom-li ve veobecnosti mezi cukri-klasiky a hotelovmi, jm je zcela pochopiteln soutn zadn bli. A to, e sabaione je mounk svm sloenm  uren pedevm pro hotelovou konzumaci, bylo v pstupu prvn i druh cukrsk sorty evidentn.

Ale pro ns vechny byl pekvapujc vkon zahraninho soutcho z Vdn, jeho prce nese vechny znaky vysok profesionality jak v rukodln oblasti, tak i nmtovm proveden. Samozejm jet nejsme u konce, ale pedbn mohu prohlsit, e jeho tvorbu lze prozatm zaadit mezi jedny z nejzdailejch a j sama osobn oekvm ztej rezultty se zvenm naptm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytisknuto dne 29.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku