�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Gastro junior Brno 2004

Autor: BVV
Datum vyd�n�: 27.02.2004
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=549

Mimoøádnì letos nebudou finále soutìže pøedcházet regionální kola, ale zúèastní se jej žáci tìch škol, které v pøedcházejících 9.roènících dosáhly nejvyššího bodového ocenìní a umístìní.

fiogf49gjkf0d

Mimoøádnì letos nebudou finále soutìže pøedcházet regionální kola, ale zúèastní se jej žáci tìch škol, které v pøedcházejících 9.roènících dosáhly nejvyššího bodového ocenìní a umístìní. Rozhodli tak èlenové pøedstavenstva Asociace kuchaøù a cukráøù ÈR v rámci svého 100.výroèí založení kuchaøských spolkù v Èechách.Souèasnì jde o jakousi formu ocenìní a podìkování školám za dlouholetou aktivní úèast v této soutìži. Nejlepší školy jsou osloveny v dostateèném pøedstihu tak, aby mohly vybrat a pøipravit svého soutìžícího v daném oboru. 10.roèník soutìže bude opìt rozšíøen o zahranièní úèastníky, žáky gastronomických škol z evropských družebních mìst. Poøadatelé oèekávají úèast 36 soutìžících v každém oboru, z toho 30 studentu z èeských škol a 6 studentù ze zahranièí. Pìtièlenné hodnotitelské komise budopu složené z pøedních odborníkù v gastronomii, èlenù Asociace kuchaøù a cukráøù ÈR a Asociace èíšníkù ÈR.


Vytisknuto dne 19.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku