�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Festival National Des Croquembouche 2004

Autor: Libor Mašek
Datum vyd�n�: 17.02.2004
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=542

minulý týden probìhla v Paøíži národní soutìž cukráøù v ryze francouzské disciplínì Croquembouche. Jedná se o slavnostní prezentaci profiterolkù z odpalovaného tìsta, spojovaných karamelem do umìleckých objektù.

fiogf49gjkf0d

Minulý týden probìhla v Paøíži národní soutìž cukráøù v ryze francouzské disciplínì Croquembouche. Jedná se o slavnostní prezentaci profiterolkù z odpalovaného tìsta, spojovaných karamelem do umìleckých  objektù.
Mirka Slavíková, se kterou spolupracujeme pøi propagaci našich výrobkù smìrem k èeským a slovenským cukráøùm se s naší podporou soutìže úèastnila a získala celkovì nádherné 6 místo a potvrdila tak svùj talent a schpnost zmìøit své síly v silné mezinárodní konkurenci. Mirka si zvolila aktuální olympijské téma. Blahopøejeme tímto Mirce a dìkujeme jí za skvìlou reprezentaci Nestlé FoodServices. Její zkušenosti a schopnosti nyní budeme intenzivnìji využívat v našem novém Orion Studiu - cukráøské prezentaèní dílnì ve Zborovoské ulice v Praze 5. Provoz tohoto støediska odstartujeme v posledním únorovém týdnu a urèitì vás budeme o této události opìt informovat.

Libor Mašek - Nestlé FoodServices


Vytisknuto dne 19.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku