�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Aby bábovky a dortoviny držely delší dobu vláènost |
| Autor: Radim Øezáè Datum vyd�n�: 30.12.2001 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=52 |
| Dobrý a zaruèený prostøedek k udržení vláènosti dortoviny je ten, když se do hmoty pøi šlehání pøidá trochu rozpuštìného hroznového cukru. Staèí pouze èást, |
| Dobrý a zaruèený prostøedek k udržení vláènosti dortoviny je ten, když se do hmoty pøi šlehání pøidá trochu rozpuštìného hroznového cukru. Staèí pouze èást, která se mùže zapoèítat do množství pøèedepsaného obyèejného cukru. Hroznový cukr se musí zvolna rozpouštìt. |
Vytisknuto dne 27.10.2025 ze serveru |