Článek ze serveru Cukrář.cz (www.cukrar.cz)


Všechna práva vyhrazena (c) 2001 Větrník, s.r.o.
Upozornění: Doslovné ani částečně přebírání tohoto materiálu není povoleno bez předchozího písemného svolení spol. Větrník, s.r.o.
Takto vytištěná stránka není dokladem shody vytištěného textu se skutečným článkem a jako taková nemůže ani být použita.


Lesk na francouzské mandlové pečivo "Petit foures"

Autor: Radim Řezáč
Datum vydání: 30.12.2001
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=49

Chceme-li docílit pěkného a stálého lesku u mandlového čajového pečiva "Petit foures", potřeme je ihned po upečení arabskou gumou, do které

fiogf49gjkf0d
Chceme-li docílit pěkného a stálého lesku u mandlového čajového pečiva "Petit foures", potřeme je ihned po upečení arabskou gumou, do které přidáme 1/3 rozvařeného cukru.

Vytisknuto dne 14.4.2021 ze serveru
Cukrář.cz (www.cukrar.cz)
Konec článku