�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


G + H – co najdete na veletrhu?

Autor: Radim Øezáè
Datum vyd�n�: 16.05.2003
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=426

Pavilon C – potraviny, nápoje, káva, èaj, vinná degustaèní zóna
Pavilon V – zaøízení a vybavení do gastronomických provozù
Pavilon H – soutìž GASTRO JUNIOR BRNO 2003 – NOWACO CUP

fiogf49gjkf0d
CO NAJDETE NA VELETRHU?

Cílovou skupinu vystavovatelù tvoøí:

- výrobci, dovozci a distributoøi technologií a zaøízení do hotelù, restaurací a jídelen veøejného stravování(napø. WINTERHALTER, ELOMA, SECURIDEV, ROYCE BOHEMIA, THERMOTHECHNIKA BOHEMIA, MIELE, VEBA, PREGO, MONTYCON a další);

- výrobci a dodavatelé potravin vè. nápojù, pokrmù, pøísad,kávy, èaje, vína (napø. BONDUELLE, NOWACO, SEGAFREDO, BURKHOF káva, Julius MEINL, HERBEX, RAUCH, PFANNER a další);

- hygienické systémy, prostøedky pro úklid a údržbu, pokladní systémy, výpoèetní, komunikaèní a zabezpeèovací technika atd. (napø. EVVA, SCHMITT, JohnsonDiversey, ECOLAB, AT COMPUTERS a další).

Veletrhu udìlil záštitu Svaz obchodu ÈR, generálním partnerem se stala poprvé v historii brnìnského výstavištì spoleènost MAKRO Cash & Carry. Aktuální seznam všech vystavovatelù naleznete na internetu: www.bvv.cz/gh.

Veletrh je umístìn v tìchto pavilonech:

Pavilon C – potraviny, nápoje, káva, èaj, vinná degustaèní zóna

Pavilon V – zaøízení a vybavení do gastronomických provozù

Pavilon H – soutìž GASTRO JUNIOR BRNO 2003 – NOWACO CUP

Souèástí veletrhu je Mezinárodní konference HORECA Speciál, kterou dne 20. kvìtna 2003 organizuje v Kongresovém centru brnìnského výstavištì spoleènost INCOMA Consult, s.r.o. Praha. Informace o konferenci jsou publikovány na internetové adrese : www.horeca21.cz a www.bvv.cz/gh nebo v pøiloženém prospektu.

G+H=pøíležitost:

- možnost získat pøehled o aktuálních nabídkách nových gastronomických technologií

- ideální pøíležitost ke zdokonalení Vašich stávajících provozù a stravovacích jednotek v souladu s novými pøedpisy po vstupu do EU v roce 2004 a hygienickým zákonem, který vejde v platnost již 1. èervence 2003

Katalog vystavovatelù zde


Vytisknuto dne 28.03.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku