�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


HAWAI DEZERT

Autor: Jindich Podskalsk
Datum vyd�n�: 02.04.2003
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=403

ez kakakov roldy potaen mohrenglanzem, bohat ozdoben erstvm ovocem, peletn ovoelovou polevou. Chu a vn okoldov, doplnn chut erstvho ovoce.

fiogf49gjkf0d

Charakteristika:

ez kakakov roldy potaen mohrenglanzem, bohat ozdoben erstvm ovocem, peletn ovoelovou polevou. Chu a vn okoldov, doplnn chut erstvho ovoce.

Suroviny: roldov hmota kakaov - 150 g, mslov krm kakaov - 350 g, mohrenglanz - 200 g, oitn erstv ovoce - 450 g,
ovoelov poleva - 100 g,
celkem - 1200 g,
vrobn ztrty - 50 g
vha hotovho vrobku - 1200 g

Vrobn postup:

Kakaov roldov plt poteme mslovm kakaovm krmem a stome v roldu. Nechme v chladnm prosted zatuhnout. Pot roldu nakrjme na ezy, kter jednotliv namme do rozputnho mohrenglanzu. Po ztuhnut polevy naskldme erstv ovoce na poloen ez. Ovoce peletme rozputnou ovoelovou polevou. Ppadn meme jet dozdobit sntkou mty.

Ovoelov poleva:

(na 1,5 polevy)
ovoel neutrl - 500 g, voda - 1000 g
vha hotovho vrobku 1500 g


Vytisknuto dne 19.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku