�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Rychlé barvení marcipánového ovoce žlutavého

Autor: Radim Øezáè
Datum vyd�n�: 30.12.2001
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=39

Pøi zhotovení marcipánového ovoce, jehož základní barva je žlutá, doporuèuje se ovoce jako jablka a hrušky ap. jenom

fiogf49gjkf0d
Pøi zhotovení marcipánového ovoce, jehož základní barva je žlutá, doporuèuje se ovoce jako jablka a hrušky ap. jenom patøiènì pøibarvit a potom žlutì zbarveným marcipánovým lakem olakovati. Tím obdrží ovoce velice èistý vzhled a zhotovení jde znaènì rychleji.

Vytisknuto dne 25.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku