�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Ananasový dezert

Autor: ISŠ Frenštát p. Radhoštìm
Datum vyd�n�: 13.02.2003
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=381


fiogf49gjkf0d

Ananasový dezert (10 kusù)

Suroviny:
 1            plát piškotový
 0,100 kg  marmeláda                          
 0,300 kg  kompotovaný ananas celý
 0,200 kg  máslový krém                       
 0,100 kg  strouhaný kokos                   
 2 dcl       agarová poleva                    

Technologický postup:

Z piškotového plátu pomocí kulatého tvoøítka vypíchneme 20 koleèek o velikosti kompotovaného ananasu. Slepíme dvì koleèka marmeládou, obmažeme máslovým krémem po obvodu a obalíme v kokosu. Spojené korpusy klademe na plech a každý povrch nastøíkáme máslovým krémem. Nahoru klademe koleèka ananasu, potøeme agarovou polevou. Možno ozdobit barevným napíchnutým agarem


Vytisknuto dne 29.03.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku