�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Smetanov ez s merukami

Autor: IREX Enzyma
Datum vyd�n�: 14.03.2021
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3718

Lahodn a osvujc mounk, kter nadchne svoj lehkost a u v kombinaci s merukami i s jakmkoli jinm ovocem. Spotebitele zaujme na pohled a nenronou ppravou, kter si zsk pze vrobc.

Lahodný a osvující mouník, který nadchne svojí lehkostí a u v kombinaci s merukami i s jakýmkoli jiným ovocem. Spotebitele zaujme na pohled a nenáronou pípravou, která si získá píze výrobc.
Milky Cream
pedstavuje jedinený produkt ke ztuení mlékárenských výrobk - tvarohu, zakysané smetany, jogurtu. Je naprosto odlišný od KARIN a jiných ztuova.
Pipravuje  se za studena nebo se nechá odleet ihned nebo se nechá odleet do druhého dne.
Vzniklý krém  lze zpracovávat roztíráním na roládový plát plnním do dortových ráfk, dortových plech s okrajem nebo k tvorb pohár.
Sandra DE LUXE je sms k výrob tených hmot s lahodnou máslovou píchutí.
Sanett je elatina v prášku ke ztuení smetany a rostlinných krém.
Topglanz je elírující pípravek v podob netuhnucího elé, který lze pouívat za studena. Je irý, lesklý a jeho pouití je velmi snadné.
merukami

RECEPTURA v gramech

Svtlá hmota:

Sandra DE LUXE
230,0
Vajený tekutý obsah 70,0
Voda pitná 35,0
Olej jedlý 80,0

Smetanová nápl:

Zakysaná smetana (15 % tuku) 670,0
Voda pitná 100,0
Milky Cream 280,0
Sanett 18,0
Voda pitná do Sanettu 36,0
Meruky kompotové (plky) 400,0

Dohotovení:
Ovocná nápl meruková 150,0
Topglanz 50,0
Sanett 18,0
Voda pitná do Sanettu 36,0

Doporuený technologický postup:

Svtlá hmota:
suroviny spojíme a necháme 5 minut bobtnat. Poté mícháme pi nejniší
rychlosti stroje cca 1 minutu do hladké a homogenní konzistence. Hmotu rozeteme
na plech s okrajem (20 cm x 30 cm) a vyloeným peícím papírem.
Peení: pi 170 °C po dobu cca 30 – 35 minut, zavený odtah páry
(parametry jsou pro elektrickou sázecí pec).
Smetanová nápl: zakysanou smetanu rozmícháme s vodou a vyšleháme s Milky
Creamem (5 minut). Nakonec vmícháme mírn zchladlý roztok Sanettu (Sanett
rozmícháme s vodou o teplot cca 80 °C). ást takto pipravené nápln (400 g)
rozeteme na vychladlý korpus a poklademe plkami merunk.
Zateme zbývající náplní a necháme v lednici ztuhnout.
Dohotovení: merukovou ovocnou nápl rozšleháme s Topglanzem, smícháme
s teplým rozvarem Sanettu a zalijeme povrch vychlazeného výrobku.


Vytisknuto dne 24.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku