Článek ze serveru Cukrář.cz (www.cukrar.cz) |
Všechna práva vyhrazena (c) 2001 Větrník, s.r.o. |
Jahodové mraky |
Autor: IREKS Datum vydání: 13.1.2021 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3693 |
Český národ miluje jahody, jahodová příchuť je v potravinářských výrobcích jednoznačně nejoblíbenější. V dnešní době jsou navíc jahody k dostání celoročně, a proto se stále častěji používají také v cukrářské výrobě. |
Český národ miluje jahody, jahodová příchuť je v potravinářských výrobcích jednoznačně nejoblíbenější. V dnešní době jsou navíc jahody k dostání celoročně, a proto se stále častěji používají také v cukrářské výrobě. Cukrářský dezert Jahodové mraky kombinuje nesladký korpus z pálené hmoty, vyrobený ze směsi Paloma, s lehkým šlehačkovým jahodovým krémem. Ten je připraven z měkkého tvarohu, KARINY Jahoda Suroviny na 2 plechy 60 cm x 10 cm Množství (g) Pálená hmota: |
Vytisknuto dne 18.1.2021 ze serveru |