Článek ze serveru Cukrář.cz (www.cukrar.cz)


Všechna práva vyhrazena (c) 2001 Větrník, s.r.o.
Upozornění: Doslovné ani částečně přebírání tohoto materiálu není povoleno bez předchozího písemného svolení spol. Větrník, s.r.o.
Takto vytištěná stránka není dokladem shody vytištěného textu se skutečným článkem a jako taková nemůže ani být použita.


Snížení ceny certifikačního poplatku Czech Specials

Autor: Czech Specials
Datum vydání: 8.5.2020
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3610

Czech Tourism a Asociace kuchařů a cukrářů tímto snížením chce pobídnout všechny restaurace vyhlášené specialitami české a regionální kuchyně v tradičním či moderním pojetí, k zapojení tohoto projektu.

 

Projekt Czech Special podporuje restaurace, které dobře vaří českou kuchyni, je certifikační značkou, stvrzující, že jsou v takto označeném podniku poskytovány kvalitní služby. Zároveň je Czech Specials i průvodcem po těchto restauracích.

Nyní byl v rámci podpory české gastronomie mimořádně snížen certifikační poplatek na jednotných 750 Kč + DPH, toto snížení poplatku potrvá pro všechny žádosti podané do 30.4. 2021.

Czech Tourism a Asociace kuchařů a cukrářů tímto snížením chce pobídnout všechny restaurace vyhlášené specialitami české a regionální kuchyně v tradičním či moderním pojetí, k zapojení tohoto projektu.

Veškeré informace najdete na www.czechspecials.cz


Vytisknuto dne 2.6.2020 ze serveru
Cukrář.cz (www.cukrar.cz)
Konec článku