�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


SIGEP 2020

Autor: Ji V. ez
Datum vyd�n�: 03.12.2019
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3568

Sigep je zase zde, a to v termnu 18 - 22. ledna roku 2020. Opt se rozeve nvtvnkm tohoto nejvtho cukrskho veletrhu na svt rozmanit nru veho monho co me nabdnout tak rozmanit a vemi chuti oplvajc sladk obor.

Sigep je zase zde, respektive bude, a to konkrétn v termínu 18 - 22. ledna roku 2020. Opt se rozeve návštvníkm tohoto nejvtšího cukráského veletrhu na svt rozmanitá náru všeho moného co me nabídnout tak rozmanitý a všemi chuti oplývající obor sladkého emesla. Dodejme pro úplnost jedno statistické íslo mající podobu 41, které je dokumentem toho, e tento druh výstavní exhibice se koná ji po jednatyicáté! A bez nadsázky lze íci, e kadý nový roník má podobu vzrstající progrese oproti roku minulému. V dob, kdy mnohé veletrhy se zdobí patinou šedi, tak italský cukráský veletrh jde stále do své košaté zelen a pitahuje kadým rokem rekordní poet jak vystavovatel, tak i návštvník. Neteba zajisté se domýšlet, e tomu tak bude v nastávajícím roníku obdobn. Ostatn rozsáhlý poet zájemc o riminský sladký projekt je nejlepší referencí jeho atraktivity a kvality zárove, kdy zájem o prezentaci svých výrobk dokumentují svou pítomností státy odlišných chuových zvyklostí i kultur jako jsou jiní a východní Asie, Spojené arabské emiráty, severní Afrika, subsaharská Afrika, Spojené státy americké a nkteré ze zemí jihoamerického kontinentu.

A výstavní námty mají spoleného jmenovatele v zastoupení cukráských disciplín typu emeslné zmrzliny, kdy v tomto pípad by bylo asi zbytenou pipomínkou, e tento chladivý produkt je prezentován asi ve tetin všech veletrních hal v potu takka nepeberném. V obdobném duchu lze hovoit o cukrovinkách i sladkém peivu. Pochopiteln, e píslovená italská káva je k dispozici rovn v zastoupení mnoha znaek a objemném kvantu.  K tomu dále náleí okoládová plejáda všeho moného od její výroby pes chuové kombinace a dekorativní tvorbu.  Pak jsou haly speciáln urené pro strojní techniku a ozdobné doplky. Potravináské obleení nebo sklo mají rovn hojnost prostoru pro svou prezentaci. Samostatnou kapitolou riminské fiery jsou rzné soute v oblastech oborových témat, a zase meme vyjmenovávat dortovou nebo karamelovou tvorbu. Ta zmrzlináská bude mít opt zastoupení v populárním a tradiním provedení  World Gelato Cup.

Do rozsahu cukráského veletrh SIGEP náleí rovn pehlídka pekaské tvorby v plném rozsahu jejích technologií, pípravk, pecí, surovin a techniky. Co nesmí na italské potravináské pehlídce chybt je italské pochutinová nezbytnost, jako je pizza, které na výstavních plochách Sigepu mívá velmi hojné zastoupení vetn širokého rozsahu technologií, techniky, smsí, chutí a podob. A jak bývá nezbytnou zvyklostí a davy publika pitahující, jsou pedvádcí a konferenní akce, na nich se ujímají své demonstrátorské role špikoví odborníci své profese a návštvníci mají monost naivo a  do podrobna zhlédnout tvorbu jejich  mistrovské virtuozity.
Škoda slov, a vyených nebo psaných, protoe nejlepším dokumentem práce, umu, zákulisí i chuti budou mít monost zájemci o veletrh sladké profese si prohlédnout a proít na vlastní oi, chu a poznání ji zakrátko, a to na SIGEPU 2020 v italském Rimini.


Vytisknuto dne 19.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku