�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Host Milano 2019

Autor: Martin Kolouch
Datum vyd�n�: 18.11.2019
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3562

Ke spatøení byla novinka s názvem TheEggCheff. Jedná se o stolní zaøízení, které umí bìhem jedné minuty èerstvì tepelnì upravit vejce ve skoøápce a rozšíøit tak nabídku i ve velmi stísnìných podmínkách.

Veletrh Host Milano 2019 splnil oèekávání, která do nìj vložilo pøes 2 200 vystavovatelù ze 171 zemí a pøes 200 000 návštìvníkù z celého svìta. Vystavovalo se opìt na obrovské ploše vìtšiny pavilonù milánského výstavištì ve Rho.
Hlavní obory, na které se akce zamìøuje, zùstaly a jsou to kuchyòská technika, nápojová technika, technika pro cukráøe a zmrzlináøe, technika pro výrobu pizzy, chleba, pražení a pøípravu kávy, nábytek pro hotely a restaurace.
Mezi vystavovateli nebyli jen velcí hráèi, zavedení a mezinárodnì uznávaní výrobci ale i øada menších a malých firem, pøicházejících sem s úzkým sortimentem svých inovativních výrobkù.   
Poøadatel Fiera Milano SpA akci smìøuje primárnì na kontakt mezi výrobci a obchodníky. Pøínosná je však samozøejmì i pro každého, kdo s technikou pracuje nebo je napøíklad v pozici investora. Dùvodem je, že na této výstavì je možno dobøe pozorovat aktuální smìry vývoje, vystavovatelé právì sem èasto smìøují premiérové uvedení novinek na trh.  
Z trendù, které bylo možno pozorovat, zmiòme masivní aplikaci barevných zobrazovacích a ovládacích dotykových jednotek. Z dražších a komplikovanìjších strojù (konvektomatù, zmrzlinových strojù) se rozšíøily i do pizza pecí, malých mycích strojù, mlýnkù na kávu. V kávovarech se bìžnì objevují i samostatnì pro každou jejich jednotlivou jednotku/páku. Na pozadí toho pak probíhá všudypøítomné doplòování techniky o pøíslušenství pro pøipojení k internetu, její dálkové ovládání a diagnostiku. 
Tradiènì velkorysý prostor pro soutìže po celou dobu výstavy ožíval desítkami cukráøù, kteøí prezentovali svoje umìní, od výroby jednotlivých motivù až po nejsložitìjší skulptury. Nechybìla pøehlídka technických inovací, ze kterých letos vyènívala a Smart Label 2019 získala novinka s názvem TheEggCheff. Jedná se o stolní, prostorovì nenároèné zaøízení, které umí bìhem jedné minuty èerstvì tepelnì upravit vejce ve skoøápce a rozšíøit tak nabídku i ve velmi stísnìných podmínkách v kavárnì èi jiném podniku.
Kdo se nestihl pøijet podívat letos, mùže si do kalendáøe poznaèit další roèník, který probìhne pøespøíští rok, od 22. do 26. øíjna 2021 v Milánì na výstavišti ve Rho. A jak je u tohoto veletrhu zvykem, mìl by si pro jeho návštìvu vyhradit pøinejmenším dva celé dny. 


Vytisknuto dne 19.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku