�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)  | 
| 
 
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.  | 
Paøížská šlehaèka, pìna, gannache nebo mousse? /1.  | 
| Autor: Johny Datum vyd�n�: 25.09.2019 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3539  | 
| Paøížská šlehaèka se nìkdy zamìòuje za nìkolik pojmù. Tato šlehaèka má nìkolik podob a rovnìž i receptur, kdy pod tímto názvem nalezneme klasickou paøížskou šlehaèku nebo èokoládový mousse (což je v pøekladu èokoládová pìna) | 
 Paøížská šlehaèka se nìkdy zamìòuje za nìkolik pojmù,. Tato šlehaèka má nìkolik podob a rovnìž i receptur. O její rozlišení se s námi podìlí náš stálý korespondent Johny, jenž sdìluje následující. - pokraèování -  | 
Vytisknuto dne 04.11.2025 ze serveru  |