Článek ze serveru Cukrář.cz (www.cukrar.cz)


Všechna práva vyhrazena (c) 2001 Větrník, s.r.o.
Upozornění: Doslovné ani částečně přebírání tohoto materiálu není povoleno bez předchozího písemného svolení spol. Větrník, s.r.o.
Takto vytištěná stránka není dokladem shody vytištěného textu se skutečným článkem a jako taková nemůže ani být použita.


Smetanová zmrzlina s kávou

Autor: Carpigiani + Eiskon
Datum vydání: 28.6.2019
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3520

Po zhotovení zmrzliny vlijeme kávu do výše 1/3 misky. Zbylý prostor pečlivě vyplníme zmrzlinou ze zmrzlinového stroje, povrch ozdobíme šlehačkou a v podobě viz.foto servírujeme s malou lžičkou. Misku můžeme dekorativně obsypat kávovými zrny.

Suroviny

smetanová zmrzlina Fiordilatte
káva expreso

Nástroje

zmrzlinový stroj
hvězdicová výpustní trubice
skleněná průhledná miska

Příprava

Po zhotovení zmrzliny vlijeme kávu do výše 1/3 misky.  Zbylý prostor pečlivě vyplníme zmrzlinou ze zmrzlinového stroje, povrch ozdobíme šlehačkou a v podobě viz.foto servírujeme s malou lžičkou. MIsku můžeme dekorativně obsypat kávovými zrny.

 


Vytisknuto dne 23.7.2019 ze serveru
Cukrář.cz (www.cukrar.cz)
Konec článku