�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Vodní prach (rozprašovaè vody na zboží)

Autor: Radim Øezáè
Datum vyd�n�: 27.06.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=35

Velice praktické náøadí je rozprašovaè, jaký bývá používán v kvìtináøstvích nebo u holièù. Jím mùžeme vytvoøit nejjemnìjší mlhovinu nebonejvìtší vlhkost, dle potøeby.

fiogf49gjkf0d
Velice praktické náøadí je rozprašovaè, jaký bývá používán v kvìtináøstvích nebo u holièù. Jím mùžeme vytvoøit nejjemnìjší mlhovinu nebonejvìtší vlhkost, dle potøeby. Zkropení vysoko vykynutých kvasnicových koláèù, vánoèek, bochníèkù, jež mají být sypány, obstará rozprašovaè lépe, než nejjemnìjší tah štìtcem. Koná též dobré služby pøi vykládání malých formièek na peèení. Je-li tìsto trochu tuhé a vespod pomouènìné a nedá se dobøe klást, postaèí pøestøíknutí formièek rozprašovaèem a tìsto drží bezvadnì.

Vytisknuto dne 20.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku