Článek ze serveru Cukrář.cz (www.cukrar.cz)


Všechna práva vyhrazena (c) 2001 Větrník, s.r.o.
Upozornění: Doslovné ani částečně přebírání tohoto materiálu není povoleno bez předchozího písemného svolení spol. Větrník, s.r.o.
Takto vytištěná stránka není dokladem shody vytištěného textu se skutečným článkem a jako taková nemůže ani být použita.


Vodní prach (rozprašovač vody na zboží)

Autor: Radim Řezáč
Datum vydání: 27.6.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=35

Velice praktické nářadí je rozprašovač, jaký bývá používán v květinářstvích nebo u holičů. Jím můžeme vytvořit nejjemnější mlhovinu nebonejvětší vlhkost, dle potřeby.

fiogf49gjkf0d
Velice praktické nářadí je rozprašovač, jaký bývá používán v květinářstvích nebo u holičů. Jím můžeme vytvořit nejjemnější mlhovinu nebonejvětší vlhkost, dle potřeby. Zkropení vysoko vykynutých kvasnicových koláčů, vánoček, bochníčků, jež mají být sypány, obstará rozprašovač lépe, než nejjemnější tah štětcem. Koná též dobré služby při vykládání malých formiček na pečení. Je-li těsto trochu tuhé a vespod pomoučněné a nedá se dobře klást, postačí přestříknutí formiček rozprašovačem a těsto drží bezvadně.

Vytisknuto dne 4.3.2021 ze serveru
Cukrář.cz (www.cukrar.cz)
Konec článku