�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Gelato Festival Challenge vyzv esk zmrzline!

Autor: Ji V. ez
Datum vyd�n�: 04.03.2019
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3464

Sout m pozmnn nzev Gelato Festival Challenge a dal novinka spov v samostatnm podn jak pro echy tak i Moravu.
Hlavn partner nesouc organizan bm pro ob nrodn kola je spolenost Eiskon.

Populární mezinárodní sout o nejlepší zmrzlinu v reii spolenosti Carpigiani, se v souasnu s roztávajícími ledy na vodních plochách dala do pohybu. Osvdené zmrzlináské klání konané svým národním kolem v esku se prezentovalo ped dvma roky pod názvem Gelato World Tour, se v obdobné podob pedstaví i letos, ale s uritou dávkou inovace. Tou prvou je pozmnný název na Gelato Festival Challenge a další novinka má podobu samostatného poádání pro echy a Moravu.
Hlavní partner nesoucí organizaní bím pro ob národní kola je spolenost Eiskon, výhradní dodavatel zmrzlinových stroj Carpigiani
  pro esko a Slovensko.

Sout pro zmrzlináe z ech má datum 9.4. 2019 a bude poádána v Úvalech u Prahy ve spolupráci s firmou Almeco.
Moravští zmrzlinái zmí síly  24.4. 2019 v Brn v nov zízeném Busniss Centru Eiskon v mstské ásti ekovice, kdy jim bude partnerem spolenost MEC 3.

Následující den po souti se uskutetení ukázka výroby zmrzliny v provedení Carpigiani Gelato University a to v obou soutních centrech.

Soutní podmínky jsou následující:

• Zmrzliná zhotoví 1 libovolný druh zmrzliny z donesených surovin v ase 30 minut.

• Po skonení asového limitu soutící uloí zmrzlinu s íslem do vitríny.

• Odborná nezávislá porota hodnotí 40 % chu, 20 % kreativitu, 20 % strukturu a 20 % prezentaci ve vitrín.

• Soutní práce bude provádna na zmrzlinovém stroji Carpigiani Maestro Labotronic a soutící budou mít monost vyuití asistence strojního technologa z Gelato Univerzity Carpigiani.

• Maximální poet úastník pro jednotlivé národní kolo je 24. Tedy celkový poet zájemc o zmrzlináský Gelato Festival Chalenge je 48 pro celé esko. Jestlie bude úast v jednotlivém národním kole vyšší ne 20 soutících, postupují do evropského kola 2 nejlepší, a v pípad menšího potu ne 20, postupuje pouze jeden. Evropské kolo se uskutení v roce 2020 pod názvem Carpigiani International Day s místem konání v Boloni.

• Nejlepší Evropané se následn utkají o primát svtového zmrzlináského krále v konkurenci nejlepších zmrzliná celého svta v roce 2021.

Významným doplkem eského a moravského kola je doprovodná akce  v pedstavení zmrzlinového programu spolenosti Carpigiani Gelato University, která se na obou územích uskutení den po soutním termínu.

Video z minulého roníku soute::https://www.youtube.com/watch?v=gGl5VaSnp0I

Pihlášky zasílejte na adresu:
Eiskon
Karásek 1g
621 00 Brno
email: spicka@ eiskon.cz
tel:
541 249 620

Vítz premiérového roníku 2017, pod tehdejším názvem Gelato World Tour, v Úvalech u Prahy, Jií Hochmann


Vytisknuto dne 24.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku