Článek ze serveru Cukrář.cz (www.cukrar.cz)


Všechna práva vyhrazena (c) 2001 Větrník, s.r.o.
Upozornění: Doslovné ani částečně přebírání tohoto materiálu není povoleno bez předchozího písemného svolení spol. Větrník, s.r.o.
Takto vytištěná stránka není dokladem shody vytištěného textu se skutečným článkem a jako taková nemůže ani být použita.


Kokosová pěna NESTLÉ

Autor: Nestlé
Datum vydání: 27.2.2019
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3462

Směs na kokosovou pěnu Nestlé vyšleháme se studeným mlékem do husté pěny. Na dno pohárů položíme krájené broskve. Cukrářským sáčkem s velkou trubičkou nastříkáme ušlehanou pěnu. Pohár ozdobíme ovocem a jahodovou omáčkou.

 

 

Suroviny       Na 10 porcí
Kokosová pěna Nestlé     165 g
Mléko        0,3 l
Smetana 33 %      0,15 l
Karamelový topping Nestlé     40 g
Mandle   20 g

Směs na kokosovou pěnu Nestlé vyšleháme se studeným mlékem do husté pěny a dáme vychladit. Smetanu mírně našleháme (musí zůstat tekutá) a zamícháme 2/3 karamelového toppingu Nestlé. Z pěny vykrajujeme dvěma polévkovými lžícemi nočky, klademe na talíř, ozdobíme karamelovou smetanou a zbytkem toppingu. Nakonec ozdobíme lupínky pražených mandlí. Pěnu můžeme také připravit do pohárů nebo porcelánových misek.

 

 

 

Suroviny    Na 10 porcí
Kokosová pěna Nestlé     165 g
Mléko   0,3 l 
Kompotované broskve   250 g
Jahodový topping Nestlé 30 g 
Ovoce (rybíz, kiwi, ananas, mango …)  50 g

Směs na kokosovou pěnu Nestlé vyšleháme se studeným mlékem do husté pěny. Na dno pohárů položíme krájené broskve. Cukrářským sáčkem s velkou trubičkou nastříkáme ušlehanou pěnu. Pohár ozdobíme ovocem a jahodovou omáčkou. Můžeme přidat snítku máty nebo meduňky.


Vytisknuto dne 19.5.2019 ze serveru
Cukrář.cz (www.cukrar.cz)
Konec článku