�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


HORECA IV.Veletrh pro hotelnictv a gastronomii

Autor: J.P.Vtrnk
Datum vyd�n�: 28.11.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=342

Nzev HORECA v sob skrv rbus, volajc po vysvtlen. Kdo jen trochu zavadil o obory v nich kivka poptvky a adekvtn nabdky, m msty a strm nrst, tak tomu libozvun znjc zkratku t slabik ne poteba vysvtlovat.

fiogf49gjkf0d

 

            Nzev HORECA v sob skrv rbus, volajc po vysvtlen. Kdo jen trochu zavadil o obory v nich kivka poptvky a adekvtn nabdky, m msty a strm nrst, tak tomu libozvun znjc zkratku t slabik ne poteba vysvtlovat. Ale pro ty, kte nap tomu, e pouili ve zkratce se skrvajc zazen, by nikdy si je v tto souvislosti neuvdomili, dlume vysvtlen.

Jedn se o hotely, restaurace a catering. Te u je to jasn. Snad a na to posledn slovo. Catering souhrn produkt ve stravovacm odvtv.

 e se vechny ti sloky vzjemn prolnaj, je nabledni. A proto v zjmu zjednoduen dlouhho nzvu veletrhu, vznikl charakteristick a lehce zapamatovateln vraz HORECA.

Na veletrhu pro hotelnictv a gastronomii se ji v praskm Veletrnm palci potvrt symbolicky pestihvala slavnostn pska otevracho aktu, kde se do komornjho prostoru vtsnalo 63 vystavovatelskch subjekt.

            Trend vkusu zkaznka gastrooboru je nejen rozmanit, ale i pomjiv, kdy spotebitel bv hkn kadm novm npadem neustle rotujcm mnostvm firem z brane.

A proto kdo vynech monost srovnat svj krok s uhnjcm djem vvoje, me se i nhle ocitnout v zvsu ped vzdalujcm se informan vybavenjm pelotonem koleg, kdy k dotaen se, prv teba touto absenc, bude poteba pemra sil.

A prv HORECA byla dobe nastavenm zrcadlem kontroly pozice, v jak se kter firma nachzela.

 Veletrh HORECA tentokrt navc poslil svj vznam a presti stejnojmennou konferenc marketingu a managamentu, probhajc v Top hotelu Praha. To, e gastronomie je nedlnm partnerem oblasti cestovnho ruchu a jeho a doprovodnch produkt a slueb se mohl na vlastn oi pesvdit kad nvtvnk veletrhu HORECA.

Jednotliv gastro sekce zdobila osobitost s vynalzavost jejich prezentace.

Pkladem za mnoh poslou samostatn vstava a monost degustace univerzlnho npoje pro vrcholov udlosti, pes lidovou zbavu a po konzumaci skleniky po bnm obd. Npoj, jen pi stdmm uvn tb mylenky a zavdn mysl do filosofickch vah. Ano, je to vno, majc na HORECE sv dosti obshl zastoupen.

            Nen v souasn dob veletrhu bez sout a vystoupen. Zmime se v krtkosti o barmanskm kln "Becherovka junior Cup", Miss HORECA, Expont HORECA, Cena za vrobek dodavateli i cukrsk sout "Cukr roku MARTIN BRAUN CUP" - bli podrobnosti viz.samostatn report -.

Veletrh HOREKA pedloil svm hostm dostaten obshl nabdkov lstek v gastronomick sfe, vetn nezbytn monosti osobnho kontaktu s obchodnmi partnery, by i prozatm potencilnmi. Vstava tohoto druhu je soust souasnho trendu vvoje v oboru, a kdo nechce v budoucnu zaostvat, urit si pt ronk veletrhu pro hotelnictv a gastronomii HORECA nenech ujt.


Vytisknuto dne 27.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku