Článek ze serveru Cukrář.cz (www.cukrar.cz)


Všechna práva vyhrazena (c) 2001 Větrník, s.r.o.
Upozornění: Doslovné ani částečně přebírání tohoto materiálu není povoleno bez předchozího písemného svolení spol. Větrník, s.r.o.
Takto vytištěná stránka není dokladem shody vytištěného textu se skutečným článkem a jako taková nemůže ani být použita.


Carpigiani Freeze & Go

Autor: www.eiskon.cz
Datum vydání: 17.9.2018
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3397

Stolní výrobník zmrzliny Freeze & Go je vyvinutý pro menší restaurace a hotely. Zabírá velice málo místa a technologie Carpigiani je koncentrována pouze v 50 – ti centimetrech. Freeze & Go Vám umožňuje vyrobit zmrzlinu za pouhých 5 minut.

Stolní výrobník zmrzliny Freeze & Go je novinkou výrobce Carpigiani speciálně vyvinutý pro menší restaurace a hotely. Zabírá velice málo místa, celá technologie Carpigiani je koncentrována pouze v 50 – ti centimetrech. Freeze & Go Vám umožňuje vyrobit čerstvou a lahodnou zmrzlinu za pouhých 5 minut.

Hlavní parametry:

  • výrobník ve stolním provedení
  • jedinečný design válce s rukojetí
  • možnost servírování zmrzliny přímo z nádoby
  • chlazení vzduchem
  • jednoduché na údržbu a čištění

Technické parametry

Velikost válce (l)        0.5
Produkce/hod. (kg)    5
Příkon kW                0.55  
Chlazení                  vzduch
Rozměry (d-h-v)       260x530x530

  • Recept Gelato University

    Hrušky 250g
    cukr    120gr
    voda   130g

    Postup: vše důkladně pomixovat a vymrazit ve zmrzlinovém stroji. Ideální servírování je s italským sýrovým rizotem s lístkem bazalky

    Jahodový sorbet recept na 500g sorbetu
     

  • Jahody 300g
    cukr      100g
    voda    100g

    Postup: Ingredience promixujeme a vymrazíme ve zmrzlinovém stroji.  Smícháme 110g sorbetu +50gr campari  +150gr prossecco brut- promícháme v shakeru a servírujeme do skleniček
     

   

Vytisknuto dne 24.5.2019 ze serveru
Cukrář.cz (www.cukrar.cz)
Konec článku