Článek ze serveru Cukrář.cz (www.cukrar.cz)
|
Všechna práva vyhrazena (c) 2001 Větrník, s.r.o.
Upozornění: Doslovné ani částečně přebírání tohoto materiálu není povoleno bez předchozího písemného svolení spol. Větrník, s.r.o.
Takto vytištěná stránka není dokladem shody vytištěného textu se skutečným článkem a jako taková nemůže ani být použita.
|
Carpigiani Freeze & Go |
Autor: www.eiskon.cz Datum vydání: 17.9.2018 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3397 |
|
Stolní výrobník zmrzliny Freeze & Go je vyvinutý pro menší restaurace a hotely. Zabírá velice málo místa a technologie Carpigiani je koncentrována pouze v 50 – ti centimetrech. Freeze & Go Vám umožňuje vyrobit zmrzlinu za pouhých 5 minut. |
|
|

Stolní výrobník zmrzliny Freeze & Go je novinkou výrobce Carpigiani speciálně vyvinutý pro menší restaurace a hotely. Zabírá velice málo místa, celá technologie Carpigiani je koncentrována pouze v 50 – ti centimetrech. Freeze & Go Vám umožňuje vyrobit čerstvou a lahodnou zmrzlinu za pouhých 5 minut.
Hlavní parametry:
- výrobník ve stolním provedení
- jedinečný design válce s rukojetí
- možnost servírování zmrzliny přímo z nádoby
- chlazení vzduchem
- jednoduché na údržbu a čištění
Technické parametry
Velikost válce (l) 0.5
Produkce/hod. (kg) 5
Příkon kW 0.55
Chlazení vzduch
Rozměry (d-h-v) 260x530x530
-
Recept Gelato University
Hrušky 250g
cukr 120gr
voda 130g
Postup: vše důkladně pomixovat a vymrazit ve zmrzlinovém stroji. Ideální servírování je s italským sýrovým rizotem s lístkem bazalky
Jahodový sorbet recept na 500g sorbetu
-
Jahody 300g
cukr 100g
voda 100g
Postup: Ingredience promixujeme a vymrazíme ve zmrzlinovém stroji. Smícháme 110g sorbetu +50gr campari +150gr prossecco brut- promícháme v shakeru a servírujeme do skleniček
|
|
Vytisknuto dne 22.1.2021 ze serveru Cukrář.cz (www.cukrar.cz) Konec článku |