�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


SIGEP 2017 - Prezentace ledov hejivosti

Autor: Ji V. ez
Datum vyd�n�: 19.02.2017
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3203

Nejmrazivj msc roku leden, je obdobm kdy maj pznivci cukrskho oborupleitost se nejvce zaht. Sta k tomu jedna malikost v podob pekonn tiscikilometrov vzdlenosti mezi eskem a italskou provinci Emilia-Romagna.

Nejmrazivjší msíc roku leden, je obdobím kdy mají píznivci cukráského oborupíleitost se nejvíce zahát. Staí k tomu jedna malikost v podob pekonání tisícikilometrové vzdálenosti mezi eskem a italskou provincií Emilia-Romagna, její hlavní msto se nazývá Rimini. Pravovrným vyznavam sladkých laskomin není zapotebí ádného dalšího dodatku, a tm ne a tak dvrn znalým této skutenosti jenom dodám, e se jedná o hlavní veletrní msto svta cukráského cechu. Uvedená vzdálenost nepatí mezi nejkratší, kdy poutníka do posvátné mekky umleckého emesla eká prjezd rakouskými a italskými Alpami, kdy po prjezdu tchto vápencových masív eká vlídné slunení pohlazení zprvu severní oblasti, je vyústí do hoejšího stedu Itálie.
A tam nám oteve svou náru proslulé pímoské letovisko, které v zimním údobí pebírá ezlo nejvtšího cukráského veletrhu svta.


Vznostné pímry v úvodu lánku, ztrácí svj nadmr pod tíhou statistického údaje návštvnosti. A ten pro rok 2017 hovoí mluvou ísel v hodnot  208 472 návštvník v rozmezí termínu 21. - 25. ledna letošního roku. A to se rovná procentuálnímu nárstu o 3.5 bod oproti loském roníku. V em hledat tento stále strmjší rst kivky ukazatele návštvnické publicity?
Odpov je zajímavá vzhledem k íslm hospodáské hladiny zem Apeninského poloostrova, která se dotýkají okraje meze ervených ísel, kdy naopak úspšnost cukráského SIGEPU má neustále vzrstající úrove? Odpov je nasnad, kdy pouiji trochu netradiního pirovnání, v tom, e  ím je echm pivo, tak Italm zmrzlina. Jist e to není zcela pesná úmra, ale tato chladivá pochoutka je italskou národní ambrosií, je je puncem, který dokázali Italové vyrazit do chuových orgán nejenom píslušník svého národa, ale tohle národní stíbro  prosadili a do tch nejzazších dálav od hranic své domoviny.
Poet zahraniních úastník dosáhl hodnoty 41,827 ze 170 stát!  A to jsou ísla ped nimi nezbývá nic jiného ne smeknout klobouk.


Tato roztomilá autíka pipomínající tzv. I. republiku, eeno moderní mluvou  podobu retro, proívají svoji renesanci a jejich obliba jde do módy. Chlazení zmrzliny se vyznauje dvojím provedením. Jedná se buto o klasickou pípojku na 220 V, to za pedpokladu, e zdroj dotyné elektrické energie je v dosahu, i v libovli pronajímatele písluné zástrky. Nebo existuje v dnešní dob rezervní monost, která zmínné zaízení nevyaduje a nahradí jej speciální gel zvaný  glycol, jen se vyznauje optimálním chlazením zmrzlinové smsi po dobu 6 - 8 hodin. Tento chemický pípravek umouje prodejcm zmrzliny vtší dostupnost a zárove i nezávislost.
Tudí atraktivita a kouzlo pvodních as pevleená do hávu moderních vymoeností slouí i cukrám - zmrzlinám, kteí si za svou obivou mohou tímto zpsobem vyjet i do mén "technicky civilizových "  prostor.

Tolik tedy pro dnešek první krok vykroený do prostor velkoveletrhu cukrainy a pidruených obor, v nich kadý kdo má kdo má oblibu a v provedení hobby i profesionální oblasti, tak na riminské fiee v populárním SIGEPU si našel dostatek prostoru a informaních moností, aby své poteby výše uvedených hodnot naplnil beze zbytku.

 

 


Vytisknuto dne 20.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku