�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Astoria Scholaris – vzdìlávací asociace

Autor: Mirka Slavíková
Datum vyd�n�: 25.05.2016
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3185

Astoria Scholaris – vzdìlávací asociace uzavøela kontrakt o dlouhodobé spolupráci se školou CIFAP, nejen na výmìnné stáže pro studenty, ale i pro odborné uèitele a mistry cukráøské a pekaøské.

fiogf49gjkf0d

Astoria Scholaris – vzdìlávací asociace uzavøela kontrakt o dlouhodobé spolupráci se školou CIFAP, nejen na výmìnné stáže pro studenty, ale i pro odborné uèitele a mistry cukráøské a pekaøské. O své postøehy z francouzského cukráøského prostøedí se s námi podìlila Mirka Slavíková.

 
Karamelové rùže a kuvertura /pravá èokoláda/

Konference se konalka za úèasti pana Jean -Jacques Kardés  prezident ANFP - asociace odborných uèitelù ve Francii/ a paní Dominique Fradier /øeditelka pro mezinárodní vztahy CIFAP/ pro odborné uèitele a zástupce škol a rovnìž pro odborníky, kteøí mají o výuku zájem.
Hlavním programem této konference bylo pøedstavení mezinárodního AEOU /Evropská asociace odborných uèitelù/ a jejich cílù.

Pravý „klenot“ celé akce nás teprve èekal. Další den jsme totiž byli v „Kvìtina z Ile Saint-Luis“ – doma u Berthillonù. Zde jsme mìli takzvaný petit dejeuner – malý obìd – šneci po burgundsku, salát s uzenými kachními prsíèky a kachními játry a ZMRZLINU!!!!! To je nutné zdùraznit, neb je to nejlepší zmrzlina v Paøíži. A pøirozenì i cena napovídá, za jeden kopeèek zde dáte 4 Euro. Avšak ta symfonie chuti je nepopsatelná! Kokosová, rumová s rozinkami, malinový, hruškový, muèenkový sorbet, creole….èokoládová, bourbon-vanilla, a tak dále.


Vytisknuto dne 28.03.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku