�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


GASTRO KROM͎ 2016 /-1.

Autor: Ji V. ez
Datum vyd�n�: 20.03.2016
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3155

Soutn kol spoval ve zhotoven CUPCAKES s tmatikou tvero ronch obdob, v nm soutc ml povinnost zhotovit 6 kus CUPCAKES v proveden nmtu tvero ronch obdob.

fiogf49gjkf0d

SHS Krom pl plnmi dvkami sout za sout

Stedn kola hotelov a slueb Krom ve spoluprci s Retigo s.r.o., uspodaly na pelomu zimnho a jarnho obdob roku 2016, 5. ronk soute s mezinrodn ast v oborech kucha, cukr, sommelir a barista pod nzvem GASTRO KROM͎. 
Cukrsk sout se realizovala v juniorsl a seniorsk kategorii.
Vysok agilnost kromsk koly v soutnm taen se potvrdila touto dal soutn pehldkou v podob ji zmnnho 5. ronku, jej psobnost byla dve znm pod nzvem Tescoma.

Sout cukr junior

Soutn kol spoval ve zhotoven CUPCAKES s tmatikou tvero ronch obdob, v nm soutc ml povinnost zhotovit 6 kus CUPCAKES v proveden nmtu tvero ronch obdob.
4 vrobky byly ureny pro vstavn prezentaci a dva pro degustan el.
asov limit spoval v hodnot 50 minut na zhotoven + 25 minut na ppravu.
Cukrsk sout zaznamenala slunou personln rove, kdy v juniorsk kategorii bylo ptomno 16 a v seniorsk 10 astnk.
Palma absolutnho vtzstv nleela v obou vkovch kategorich SGHL Bzenec.



Hodnotitelsk komise (zprava) Pavlna Berzsiov - pedsedkyn, Pavlna Permedlov a Elika Dernerov

Hodnocen mlo tato kritria:

- Chu
- Vzhled
- Pracnost
- Dodrovn technologickch postup
- Dodrovn hygienickch a bezpenostnch pedpis
- Organizace prce
- Prezentace vrobk
- Pi pekroen limitu trestn body

- pokraovn -

 

 

 

 


Vytisknuto dne 25.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku