�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


SIGEP 2016 - Tisícero sladkých rozlièností / - 6.

Autor: Jiøí V. Øezáè
Datum vyd�n�: 08.02.2016
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3134

A ony, dojem dìlající zrezivìlé kusy náøadí jsou výrobky z èokolády, které vytvoøila pøedstavivost a dovedné ruce cukráøských umìlcù.

fiogf49gjkf0d

Závìreèný rezultát 37. roèníku svìtové cukráøské výstavy SIGEP v RIMINI vypovídá o 8 procentním návštìvnickém nárùstu oproti pøedchozímu roèníku. Vystavovatelské pozice zaujalo celkem 41122 firem ze 150 zemí. Bylo akreditováno 720 novináøù z celého svìta. Co k tomu dodat? Tato ohromná èísla vèetnì neutuchajícího zájmu o prestižní italský veletrh jsou výsledkem nìkolika faktorù. Pøedevším je nutno zmínit, že význam cukráøského SIGEPU je nejenom záležitostí urèitého èasového úseku, ale vyznaèuje se trvalou tendencí vzestupu témìø v každém roce.  Kromì kvalitní poøadatelské organizace a pùsobnosti pøímoøského letoviska, má na úspìchu tohoto veletrhu svùj podíl i atraktivnost cukráøského oboru, který v rukou italských renesanèních mistrù dosahuje té nejvyšší svìtové úrovnì. A že Itálie neoplývá pouze pùvaby cukráøského podoby, dosvìdèí i pohled na obrázek stánku kávové akademie.

 
 
 

Rùzné zpùsoby provedení zákuskù, stovky úprav vitrín a tisícero chutí je výstavní prezentace cukráøského veletrhu v Rimini. Spolu s nepøeberným poètem výstavních cukráøských detailù byly k nalezení na SIGEPU  taktéž stohy rùzných odborných publikací na gastronomické téma a cukráøského oboru pøedevším. Prùbìh 37. roèníku sladkého svátku výstavnictví mìl podobu rovnìž ve více než 500 pøedvádìcích akcích, obchodních jednání a navázání kontaktù.
Tím vším a mnohým dalším skuteènostem se opìtovnì potvrdilo jakou pozici zaujímá cukráøský obor  v každodenních potøebách bìžných konzumentù.

 
 
 

Pokud by vás pøi prvním pohledu napadla myšlenka, že jsme se ocitli v nìjakém zrezlém italském železáøství, tak musím upozornit, že se jedná o mýlku. Jsme totiž stále pøitomni v prostorách výstavních ploch veletržní fiery. A ony, dojem dìlající zrezivìlé kusy náøadí jsou výrobky z èokolády, které vytvoøila mysl a dovedné ruce cukráøských  umìlcù. To, že na první pohled jsou skoro k nerozeznání od skladového náøadí, které bylo pøípadnì zatopené vodou, je dokonalá umìlecká dovednost mistrù svého umìní.
A rovnìž je tomu i u následujících snímkù, které nás mohou mystifikovat s podobou prodejny obuvi. I zde upozoròujeme, že se jedná rovnìž o èokoládové výrobky.

 
 

 - pokraèování -

 


Vytisknuto dne 25.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku