�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Vynikající vìtrníèky

Autor: p. Zábojníková
Datum vyd�n�: 09.09.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=307

Pro dnešní den máme pro Vás zcela netradièní vìtrníèky, jsou velice odlišné od klasických vìtrníkù z pálené hmoty, shodují se jen v názvu, jejich výroba, náplò jsou cela jiné a vìøíme že se mohu stát oblíbeným sortimentem Vaší cukrárny

fiogf49gjkf0d

400 g polohrubé mouky
250 g Hery
20 g droždí
5 lžic vlažného mléka
lžièka cukru

Náplò:
120 g mletých oøechù
100 g mletého cukru
2 lžíce mléka
mletý cukr na posypání

Droždí rozetøeme s cukrem a vlažným mlékem a zpracujeme s moukou a Herou v hladké tìsto. Hned vyválíme na plat, nakrájíme na ètverce, do støedu dáme lžièku náplnì, v rozích naøízneme a složíme do tvaru vìtrníèku.

Pøíprava náplnì:
vaøíme oøechy s cukrem a mlékem, necháme vychladnout. Vìtrníèky ukládáme na plechu do støednì vyhøáté trouby.
Upeèené sypeme mletým cukrem

Vytisknuto dne 29.03.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku