Článek ze serveru Cukrář.cz (www.cukrar.cz)


Všechna práva vyhrazena (c) 2001 Větrník, s.r.o.
Upozornění: Doslovné ani částečně přebírání tohoto materiálu není povoleno bez předchozího písemného svolení spol. Větrník, s.r.o.
Takto vytištěná stránka není dokladem shody vytištěného textu se skutečným článkem a jako taková nemůže ani být použita.


Zmrzlinářský kurz s CESKem / -II.

Autor: CESK a.s.
Datum vydání: 15.4.2015
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3043

Rady a tipy pro podnikatele v cukrářském a zmrzlinářském prostředí. Praktické ukázky výroby produktů. Technologie inovace a moderní trendy.
Kurz vede italský odborník na zmrzlinu docent GPS Andrea di Fabio.


Vytisknuto dne 14.8.2020 ze serveru
Cukrář.cz (www.cukrar.cz)
Konec článku