Článek ze serveru Cukrář.cz (www.cukrar.cz)


Všechna práva vyhrazena (c) 2001 Větrník, s.r.o.
Upozornění: Doslovné ani částečně přebírání tohoto materiálu není povoleno bez předchozího písemného svolení spol. Větrník, s.r.o.
Takto vytištěná stránka není dokladem shody vytištěného textu se skutečným článkem a jako taková nemůže ani být použita.


Zmrzlinářské a cukrářské kurzy s CESKem / - I.

Autor: CESK a.s.
Datum vydání: 14.4.2015
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3042

Dozvíte se jak úspěšně založit, strojně vybavit a ekonomicky provozovat zmrzlinárnu, správně sestavit recepturu a vše spojené s výrobou zmrzliny.
Kurz je pořádán společností CESK a.s. a veden italskou GPS, Gelato Professional School.

fiogf49gjkf0d

Vytisknuto dne 18.1.2020 ze serveru
Cukrář.cz (www.cukrar.cz)
Konec článku