�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


SIGEP - sladk tenata zmrzlinovch svod / - 3.

Autor: JI V. ez
Datum vyd�n�: 27.01.2015
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3017

Zmrzlina vb chuovou rozmanitost destkami podob jejho svdnho apettu chuov idla vyznava sladkch laskomin a dky jej atraktivit je vyhledvanch clem dostivch konzument.

fiogf49gjkf0d

V prvm dlu reportnho zpravodajstv z veletrn pevniny a stabiln jistoty cukrskho svta v Rimini, zaznlo v troj ozvn vysloven nzvu chladiv pochoutky v surovinov soustav mlnho produktu, tuku, cukru a kly rznch koncentrt v technologickm zpracovn do podoby poadovan zmrzlinov pochutiny. Take tikrt ZMRZLINA, ZMRZLINA, ZMRZLINA. A oprvnn, protoe vstoupit do veletrnho chrmu pod znakou SIGEP, znamen se v opakovanm nsobku setkvat s tm, to je danou laskominou v ru slunce rozplenm lt.
Zmrzlina vb chuovou rozmanitost destkami podob jejho svdnho apettu a provokuje chuov idla vyznava sladkch laskomin a dky jej atraktivit  je vyhledvanm clem dostivch konzument. Nejinak tomu bylo i na zmrzlinskm SIGEPU letonho ronku 2015, kter ji po ticetdevt pilkal sv nvtvnky do svch svdn sladkch tenat.

 

Jak je ze snmku patrno, tak pvodn klasick servrovn zmrzliny zdaleka jet neopustilo zmrzlinsko prodejn scnu. Star generaci vyvstanou vzpomnky na pan cukrku, kter v podobnm zazen zamtrala kletmi v hlubinch zmrzlinovho zsobnku, nabrala patinou porci sladkho pamlsku a vloila na kornoutek. Nyn je podobn obraz opt k mn, ale s patinou proporc konstruknho rozdlu.
Spolenost FRIGOMAT pichz s novinkou, kter je ji uritou dobu na trhu a je v sob skrv elovost s atraktivitou vizulnho nhledu do taj samotn vroby zmrzliny. Jedn se o kombinovanou vitrnu, kter pmo na mst vyrb chladivou pochutinu a v psobiv vizi ltajcho tale, jeho podobu vytv sklenn kopule, umouje pohled a do vrobn kuchyn celho procesu. 

 

Tedy koncept produkce kopekov zmrzliny nesouc oznaen Gx, kter svou konstrukc "zabj dv mouchy jednou ranou". Tento unikt nejene vyrb, ale udruje svj produkt stle v erstvm stavu a umouje okamit vdej zmrzlinovho obsahu.
Kombinovan vitrna zajiuje nejenom jednoduchou obsluhu a drbu, ale t i automatick udrovn teploty  pro vdej zmrzliny i elektromechanickou vrobu.
Prodejn vrobnk nabz rozsahovou monost vroby i prodeje ve dvou, ty a osmi vitrnovm proveden. Strun eeno, vitrna Gx znaky FRIGOMAT skt monost efekektivnho proveden dva v jednom s jistotou zruky prodejnho spchu.

 

 
 

Mluvit o SIGEPU v souvislosti se zmrzlinou je jako popisovat les a tvrdit, e je v nm dv. Nejinak je tomu s italskou cukrskou domnou, kter pat k tm nejlepm na svt. Jedn centrln zmrzlinsk hale konkuruj mnoh destky mench stnk, kter jsou rozesety v mnoha dalch pavilonech. V samotn Itlii je nkolik set vtch, mench i drobnjch vrobc zmrzlin, z nich se mnoz koncentruj k propagaci na zmrzlinskm svtenm setkn SIGEP v Rimini. A poet jednotlivch druh? Nepotan! Jmenujme kupkladu jen zlomek z nich: kvtinov, tiramisu, latte, okurkov, mrkvov, pentov, paprikov, merukov jdro atd., atd.
Pipomeme, e je ji v dostupn praxi rovn zzen na bzi samoobslunho vdeje zmrzliny, kter funguje podobn jako nap. automat na vdej kvy, npoj apod. do kterho vhodte pslun penz a na opltku vm stroj vyd mrn mnostv zmrzliny.

 
 

Mobiln prodejnky zmrzliny, z nich prv dva snmky zpodobuj klasiku znmou z dvjch film a druh jsou v atu ryzho moderna. Prv i druh jsou v souasn Itlii stle na scn a t se znan popularit. Prvem byly proto i soust zmrzlinskho psluenstv a v obojm ztvrnn se tily znan nvtvnick pizni.

 -pokraovn -


Vytisknuto dne 20.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku