Tìsto : 150 g Hera
240 g mouka hladká
80 g cukr mouèka
1 ks vejce
1 balíèek cukr vanilka
strouhaná citrónová kùra
Náplò : 100 g Hera
500 ml mléka
100 g cukr krupice
1 balíèek vanilkový pudink
Dohotovení: 250 ml šlehaèka
250 g jahody
Tìsto: V míse nejdøíve lehce promísíme Heru s mouèkovým cukrem a vejcem, pøidáme ostatní pøísady a nakonec vsypeme mouku. Tìsto øádnì propracujeme, aby bylo hladké a stejnorodé. V chladu necháme odležet dvì hodiny. Poté rozválíme na plát silný 3 mm a vypichujeme malé kytièky. Peèeme na plechu, v elektrické troubì pøi 200°C asi 12 minut.
Náplò: Uvaøíme vanilkový pudink podle návodu a necháme vychladnout. Aby se nám na nìm nevytvoøil škraloup pocukrujeme horký pudink mouèkovým cukrem. Chladný pudink rozšleháme elektrickým šlehaèem a postupnì pøidáváme zmìklou Heru. Šleháme asi 5 minut až vznikne hladký krém. Naplníme do zdobícího sáèku s hladkou trubièkou a plníme vychlazené kytièky, které dále dozdobíme jahodami a šlehaèkou.