�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Peprmintov ez

Autor: IREKS ENZYMA
Datum vyd�n�: 14.09.2014
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=2980

Peprmintov npl: Karinu Basic Milk vylehme s vodou a nechme 15 minut odleet. Potom j vmchme do rozlehan smetany spolen s PASTOREM CLASSIC PEPPERMINT a s roztokem Sanettu.

fiogf49gjkf0d

Chuov kombinace peprmintu - sladk chuti s pms mty peprn - s tmavou okoldou, je v cukrovinkskm oboru velmi oblben jak v peprmintem plnnch okoldch tak v okoldovch peprmintovch bonbnech. Stejn lahodn psob okoldov korpus a okoldov poleva s peprmintovou gelovou npln v novm, vizuln velmi atraktivnm, peprmintovm ezu.
Korpus je upeen z osvden Sandry BRILANT - smsi pro vrobu korpus se syt okoldovou barvou a s plnou chut a vn okoldy.
Peprmintov gel je pipraven z MELLA GLAZE NEUTRAL - netuhnoucho irho gelu neutrln chuti pro dekoraci cukrskch vrobk a z PASTAROM CLASSIC PEPPERMINT - mentolovho aroma s prodnm a syntetickm barvivem (mentol je soust silice mty peprn).
Lesklho povrchu ezu je dosaeno dky MELLA GLAZE CHOCOLATE - netuhnoucho tmav hndho gelu s okoldovm aroma.

Doporuen receptura:
Suroviny  Mnostv (g)
Tmav hmota:
Sandra BRILANT                   395
Voda pitn                           255
Olej jedl                               70

Peprmintov npl
Karina Basic Milk                   250
Voda pitn do Kariny             150
Smetana  ke lehn  (33%)   550
PASTAROM CLASSIC 
PEPRMINT                              20
Sanett                                    33
Voda pitn (do Sanetu)            66

Peprmintov gel
MELLA GLAZE NEUTRAL           200
PASTATROM CLASSIK
PEPPRMINT                                5  
SANETT                                   10
Voda pitn (do Sanettu)             20

DOHOTOVEN
MELLA GLAZE CHOCOLATE    120

Doporuen technologick postup
Tmav hmota: Suroviny spojme a nechme 5 minut odstt. Pot mchme pi nejni rychlosti stroje zhruba 1 minutu do hladk a homogenn  konzistence. Takto pipravenou plochu rozdlme do dvou plech s okrajem vyloenm pecm paprem (20x 30) a rovnomrn rozeteme.

PEEN
Pi 180 C po dobu cca 15 - 20 minut a pi zavenm odtahu pry (parametry jsou pro elektrickou szec pec).

Peprmintov npl: Karinu Basic Milk vylehme s vodou a nechme 15 minut odleet. Potom j vmchme do rozlehan smetany spolen s PASTOREM CLASSIC PEPPERMINT a s roztokem Sanettu.
Dohotoven: Na vychladl korpus rozeteme asi 1/3 npln na kterou trezrovacm skem hladkou trubikou (.8) nastkme ikm pruhy Permintovho gelu. Opt rozeteme 1/3 npln pilome druh korpus a zarovnme zbvajc npln. Po ztuhnut dohotovme povrch MELLA  GLAZE CHOCOLATE. Nechme vychladit a krjme na poadovan kusy.

 


Vytisknuto dne 24.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku