�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


GASTRO KROM͎ TESCOMA CUP 2014 - epilog /-3.

Autor: Ji ez z Vtrnku
Datum vyd�n�: 24.03.2014
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=2938

V pidan hodnot mnoiny soutcch, kter se ve dvou dnech v Kromi sela, nebylo tzv. msty k hnut. Poadatel si bezesporu o sv vli kousli do velmi tvrdho oku a nejednou shli na sam dno svch sil.

fiogf49gjkf0d

V pidan hodnot mnoiny soutcch, kter se ve dvou dnech v Kromi sela, nebylo tzv. msty k hnut. Poadatel si bezesporu o sv vli kousli do velmi tvrdho oku a nejednou shli na sam dno svch sil.
Kolik vstavnch vrobk kde bylo, v jakm potu se nachzeli soutc, kdo byli ptomn, kdo pijel odkud i v jakch disciplnch se soutilo, kolik surovin bylo pouito, atd., to v vichni, ale kolik sil, nerv a lopoty se za tm vm skrvalo, to vd pouze jen ti, kte byli aktivn zapojeni do  pmch poadatelskch kon. Ale jak bv dobrm eskm zvykem, tak to byli prv ti, kte odvedli onu mouennkou prci a pak v rmci nepsanho zkona, e za dobrou prci je dotyn po zsluze potrestn, tak dolo i k naplnn tohoto pslov v podob celkovho vyerpn i nezbytn esk pomluvy.
/Obrzky je mon klikem zvtit/.

Pojme  se nyn podvat zptnm objektivem na nkter soutn cukrsk prce v obou vkovch kategorich, kter se umstily ve zlatm psmu nebo v hornch pozicch psma stbrnho.

 
 

Jist, e se njak chybika nala, dnes u by se vdlo, jak udlat jednotliv detaily lpe, ale to jsme zase u jinho pslov, e po bitv bv kad generl.
ast mezi prvnm i druhm ronkem a tmto tetm byla velmi rozdln, stejn jako energetick vdaj vynaloen na udren soute v potebnm chodu. To poadatel dobe vd, rovn i jako znm vrok moudra, e elovji se doshne hornho patra chz po jednom schodu ne kdy se schodit do nejvyho podla sname doshnout pekonvnm tech schod narz. Chybami se ale lovk u a krom힚t budou mt rok na to - pokud budou u rozsahu takovto soute chtt zstat (?) -, aby zvolili optimum, v nm se bude snoubit vdej energie a spolehlivost subdodavatel versus zskan efekt, ve vzjemn vyrovnanm stavu.

 
 
                                 Cukri senioi  a jejich dortov tvorba


                      Rozdl v asti na 1. ronku Tesccoma Cup 2012 a 2014

Gastro Krom Tescoma Cup 2014 byla bezesporu dobr sout, ale jako kad kvalitn zleitost m i mrn tomu del inkuban dobu svho vvoje. A jak je znmo kad vvojov detail m i sv osobit poadavky. A m chceme doclit vce, musme takovou mrou i dvat a navc s podnou dvkou citu pro dokonalost a vyvenost celku. A to je nron kol v jeho realizaci je poteba sofistikovanho postupu. Podle mne krom힚t vykroili odvnm krokem, by ne pokad soukol jejich snahy zapadlo v tomto ppad svm ozubenm zcela pesn do sebe podle jejich pedstav. Urit lze i vyknout, e by se v tomto ppad mohlo mn, rovnat vtmu vsledku. Ale pi znalosti mnoha hybnch pk pedstavitel  tto gastronomick koly tohoto hanckho unescovho msta, si dovoluji vyslovit pesvden, e po dsledn analze a vyvozen z n dsledk a zejmna snahy vytrvat, e bude po pt ppadn IV. ronk kromsk Tescomy zase o viditeln stupe ve.


Vytisknuto dne 29.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku