�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Kurz kopeèkové a toèené zmrzliny

Autor: CESK a.s.
Datum vyd�n�: 20.03.2014
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=2935

Pøedvedeme zpùsob výroby kopeèkové a toèené zmrzliny a práci se zmrzlinovými stroji Frigomat. Pøedstavíme novinky z oblasti surovin a milovníkùm sladkých výrobkù prozradíme, jak se vyrábí makrónky.


 

Vážení pøátelé, srdeènì vás zveme na praktické semináøe zamìøené na výrobu toèené a kopeèkové zmrzliny, které poøádáme spoleènì s naším partnerem, spoleèností MEC3, ve tøech èeských mìstech – v Olomouci, v Liberci a v Praze, od 24. 3. do 3. 4. 2014.
Tìšit se mùžete na ukázku produktových i technologických novinek pro rok 2014 – ukážeme vám, jak probíhá výroba toèené i kopeèkové zmrzliny, pøedvedeme práci se zmrzlinovými stroji Frigomat, pøedstavíme novinky z oblasti surovin a milovníkùm sladkého prozradíme, jak se vyrábí makrónky.

Abychom vám mohli nabídnout co nejvíce relevantních informací, každý semináø jsme zamìøili na jeden konkrétní zpùsob výroby zmrzliny – první na kopeèkovou, druhý na toèenou zmrzlinu.
Odborný semináø – kopeèková zmrzlina
Prezence probíhá od 9:30 hod, program semináøe zaèíná v 10:00 hod., pøedpokládaný konec plánujeme na cca 15:00 hod. Vstup na semináøe je volný.

• 24. 3. 2014, Regionální centrum, Olomouc
• 27. 3. 2014, MCU Koloseum, o.p.s., Liberec 13
• 1. – 2. 4. 2014, TOP HOTEL Praha & Congres Centre, Praha 4 - Chodov

Další informace najdete v pozvánce k semináøi o kopeèkové zmrzlinì, kterou si mùžete stáhnout z našeho webu .
Odborný semináø – toèená zmrzlina
Prezence probíhá od 9:30 hod, program semináøe zaèíná v 10:00 hod., pøedpokládaný konec plánujeme na cca 15:00 hod. Vstup na semináøe je volný.

• 25. 3. 2014, Regionální centrum, Olomouc
• 28. 3. 2014, MCU Koloseum, o.p.s., Liberec 13
• 3. 4. 2014, TOP HOTEL Praha & Congres Centre, Praha 4 - Chodov

Další informace najdete v pozvánce k semináøi o toèené zmrzlinì, kterou si mùžete stáhnout z našeho webu .
Máte-li zájem se nìkterého semináøe zúèastnit a potkat se s námi, napište nám na e-mail na adresu cerny@cesk.cz a my vám rádi sdìlíme veškeré podrobnosti.


Vytisknuto dne 04.05.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku