�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


KURZ CUKRSK VROBY

Autor: Pavlna BERZIOV
Datum vyd�n�: 21.03.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=245

Kadho z ns nkdy popadne chu na nco nevednho a zajmavho.
Teba na mounk, kter by ns potil v prav okamik. Pak ovem zle tm vc na tom, aby byl dokonal. Aby pedstavoval poitek pro vechny smysly."

fiogf49gjkf0d
Hlavn tma kurzu

Modern rautov a restauran mounky


Motto:

Kadho z ns nkdy popadne chu na nco nevednho a zajmavho.
Teba na mounk, kter by ns potil v prav okamik. Pak ovem zle tm vc na tom, aby byl dokonal. Aby pedstavoval poitek pro vechny smysly."

Lektorka kurzu


Pavlna BERZIOV
studiov cukrstv
Praha 6, Sartoriova 27/11
Telefon 0603 326584

Zkladn daje



Kurz je uren:
- pro studenty hotelovch kol, stednch odbornch uili
a obchodnch akademi
- pro dospl kte maj zjem o cukrstv

Poet astnk : 16-18 osob

Dlka kurzu : 3 dny, lze zahjit kterkoliv den v tdnu

Cena kurzu:


studenti 1600 k
dospl 2000 K

Cena zahrnuje :


- nklady spojen s provozem kurzu
- soubor receptur
- dortovou formu a cukrskou kartu
- slavnostn dort vlastn vroby pro kadho astnka kurzu
- zvren raut - kad astnk si me pozvat dva hosty
- osvden o absolvovn kurzu

asov harmonogram


1. den
klasick vroba minidezert podle cukrskch norem
cukrsk terminologie a zsady vroby cukrskch vrobk

2. den
ukzka profesnch pomcek
nov trendy pi pprav mounk
zhotoven vrobk vetn slavnostnho dortu modernmi technologiemi
prce s vrobky firmy Fiala

3. den
kulinsk doplky mounk
zsady aranovn na talch a msch
peen mounk ze sms Vitana s odlehenmi nplnmi
__________________________________________________________

Pihlka na kurz



Jmno a pjmen: ...........................................................

Adresa :.....................................................................
..............................................................

Datum narozen : ........................................

........................
Podpis

Vytisknuto dne 29.03.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku