�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


BUON GIORNO, SIGEP 2002

Autor: J.P.Vìtrník
Datum vyd�n�: 14.03.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=235

23. Mezinárodní veletrh cukráøských, zmrzlináøských a pekaøských výrobkù
Významný evropský potravináøský veletrh SIGEP v italském Rimini se zamìøením na cukráøské a pekaøské výrobky, stroje, nástroje a doplòky

fiogf49gjkf0d




- cukráøský veletrh v Rimini -
23. Mezinárodní veletrh cukráøských, zmrzlináøských a pekaøských výrobkù
Významný evropský potravináøský veletrh SIGEP v italském Rimini se zamìøením na cukráøské a pekaøské výrobky, stroje, nástroje a doplòky, s definitivní platností opustil své ètvrt století staré pùsobištì.

U zboží je nutno v zájmu obchodního úspìchu èas od èasu inovovovat, mimo jiné, obal. Riminský veletrh SIGEP si jakoby z této obchodní zákonitosti vzal v letošním roèníku pøíklad. Pøedmìtem inovace se nestal pouhý pøevlekový úkon, ale veletrh sladkých pochutin doznal kompletní promìny v podobì novì zbudovaného areálu zhruba pìt kilometrù od pùvodního výstavištì, jež po dobu dvaceti pìti rokù servírovalo svým návštìvníkùm sladké produkty cukráøského umìní.

65 000 m2 celkové výstavní plochy pojalo do svého prostoru 12 pavilonù o prùmìrné ploše kolem 3 500 m2.
Ve stádiu výstavby se nachází budoucí dominanta riminského areálu, poslední architektonický hit veletržních staveb, v podobì samonosné trubkové konstrukce haly ve tvaru astronomické kopule. Rozloha tohoto objektu bude mít hodnotu 16 000 m2, prùmìr 144 m a výšku 35 m.

Že Itálie a zmrzlina mnohdy jedno a totéž jsou, dokumentovalo zastoupení tohoto letního prioritního cukráøského produktu hned rovnou ve ètyøech halách. V obrazném pøirovnání lze øíci, že kolik se v èeských zemích nacházelo ještì donedávna pivovarù, tak minimálnì tolik v procentuálním zastoupení se nachází na Apeninské poloostrovì zmrzlináøských firem.
Cukráøské výrobky se návštìvníkùm nabízely k prohlídce ve tøech halách.
Dvì haly byly zamìøeny na cukráøskou a pekaøskou techniku a pomùcky, jedna na èokoládové výrobky, jedna na pekaøský obor a jedna na dekoraèní produkty.
Samozøejmì, že nìkteré oblasti surovin, technologií, výrobního a strojního zaøízení vèetnì doplòkù se vzájemnì prolínaly.

Že Itálii náleží v mnohých pøípadech pøívlastek rùzných sladkostí je všeobecnì známé. A jaké zastoupení mìly tentokráte sladkosti cukráøského druhu, o tom se mohl pøesvìdèit každý návštìvník, jenž poèátkem tohoto roku zavítal do prostoru riminského SIGEPU, který se pøedstavil v premierovém roèníku své novodobé historie.

Ale zanechme slov a pøenechme další mluvu orgánu zraku, který ve spojitosti s pøedstavou chuti nám poskytne sladký doprovod další kapitolou veletržního pøíbìhu cukráøského veletrhu v italském Rimini v letošním roce.
Tak tedy BUON APPETTITO, RIMINI 2002 !!!



 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Zastoupení pro Èeskou a Slovenskou republiku :
ICS - Ing. Voda
Wolkerova 9
160 00 Praha 6
tel: 02 24 31 21 63
fax: 02 24 31 21 64
e-mail: icscomps@mbox.vol.cz
internet: http://www.ics-


Vytisknuto dne 19.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku