�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Zmrzlina s horkou omáèkou

Autor: Libuše Bažantová
Datum vyd�n�: 15.01.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=233

Vodu s cukrem a ovocem povaøíme na mírném ohni do kašovita. Solamyl rozmícháme se lžièkou studené vody, pøidáme k ovoci, provaøíme a nakonec vmícháme rum. Zmrzlinu dáme na talíøky a pøelijeme horkou omáèkou.

fiogf49gjkf0d

INGREDIENCE
4 porce zmrzliny
2,5 dl vody
2 lžíce cukru
2 dl vypeckovaných tøešní
1 dl rybízu
1 lžièka Solamylu
0,2 dl rumu

POSTUP PØÍPRAVY
Vodu s cukrem a ovocem povaøíme na mírném ohni do kašovita. Solamyl rozmícháme se lžièkou studené vody, pøidáme k ovoci, provaøíme a nakonec vmícháme rum. Zmrzlinu dáme na talíøky a pøelijeme horkou omáèkou.


Vytisknuto dne 25.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku