�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Studentská smìs

Autor: Libuše Bažantová
Datum vyd�n�: 15.01.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=204

Všechno nakrájíme na kousky, smícháme a dáme do plastové krabièky. Podáváme jako doplnìk ke svaèinì nebo jako mouèník po veèeøi.

fiogf49gjkf0d

INGREDIENCE
50 g jader vlašských oøechù
50 g jader lískových oøíškù
50 g loupaných mandlí
hrst rozinek
100 g kandované pomeranèové kùry v cukru
100 g sušených švestek
1 fík
1 tabulka èokolády

POSTUP PØÍPRAVY
Všechno nakrájíme na kousky, smícháme a dáme do plastové krabièky. Podáváme jako doplnìk ke svaèinì nebo jako mouèník po veèeøi.

Vytisknuto dne 05.05.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku