�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


SIGEP 014 ve snu sladkch proitk /-3.

Autor: Ji ez z Vtrnku
Datum vyd�n�: 19.02.2014
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1927

Vsledky soute Gelato Word Cup vyznly nejlpe pro Francii, kter se umstila na eln pozici mezi 11 tmy z 5 kontinent. Ve zmrzlinov tvorb byli nejlep Francouzi kreac Leonardo da Vinci Universum.



35. ronk SIGEPU nm dal po pti dnech psobnosti sv definitivn arrivederci a zvren pozdrav na cestu od italskch poadatel zaznl v melodickm bon viaggio, vyjadujc pn astnho nvratu.  A prv romantick ozvna sladkho riminskho vjemu v pedstav nrazu vstavn reality  s na domovinou, zan psobit slyitelnou disharmoni.   Nakolik je srovnateln n vrcholov veletrh tohoto typu u ns v esku ve srovnn s tm riminskm, respektive vncuje otzku nakolik je vbec v podob njakho mtka porovnateln?

Nechme domc podobu zatm stranou a podvejme se na SIGEP zrakem parametr.
Zanme od toho co je ke spaten u z velk dlky.
- 16 hal, kter jsou vhradn v pzem a v abecednm poad std jednu druhou -
- vstavn plocha o plonm rozmru 110 000 m/2, co se rovn 11 hektarm -
- poet nvtvnk ca. 170 000 (!), co je nrst oproti losku o 20.1 % -

Vet sout, konferenc a doplkovch program

Svtov zmrzlinsk pohr Gelato Word Cup - nejvt zmrzlinsk sout svta. V Rimini se tato sout konala po dobu dvou dn. Mla svj doplnk v dal zmrzlinsk pedvdc akci pod oznaenm "Zmrzlina je dobr pro tv zdrav"  v dob trvn 5 dn. Soubn probhalo pt dalch  pedvdcch akc  se zmrzlinou v hlavn roli po celou dobu trvn veletrhu.

Vsledky soute Gelato Word Cup vyznly nejlpe pro Francii, kter se umstila na eln pozici mezi 11 tmy z 5 kontinent. Ve zmrzlinov tvorb obsadili eln pku zmrzlini ze zem galskho kohouta kreac Leonardo da Vinci Universum. Druh skonilo italsk reprezentan drustvo  a tet msto obsadili Polci.

Americk cukrka Cher Harrisov se stala krlovnou v cukrsk soutn sestav SIGEP 2014.
Francouzka Laetitia Moreauov zskala prvenstv za skulpturu a ppravu dezertovho tale.

Japonec Tomomi Futakami obdrel ocenn v oblasti hygieny a vzorn zorganizovan prci v soutnm prostoru a za nejlep okoldov dort a ppravu dezertu na skle.
vcarka Falconiov se stala nejspnj ve zhotoven kvovho dezertu Tiramisu.
Svou sout mli rovn i "kafai" ve World Barista Championship", kde palmu vtztv pro sebe uzmuli italt barist.
Men odbornch sil zorganozovali rovn tvrci pizzy rznch zpsob. Napklad bezglukzov pizza,  nejvt pizza nebo tvorba tzv. Kamut pizzy, sestvac ze specilnho druhu penice, kter je pstovna bez zsahu "modernch" zemdlskch psad. Takt mla soutn zastoupen tvorba pizzy v zadn nejrychlejho zhotoven .
Sout bylo na letonm SIGEPU mnoho, pemnoho, stailo si pouze vybrat na co se chtl kter nvtvnk zamit.

A v obdobnm tnu  bychom mohli hovoit u pekaskch sout a mnohch dalch, kterch bylo k nalezen pi podn 35. ronku  v nkolika halch kadodenn ve vcero proveden.
Suma sumrum ve stpku naznaenho, tvrdilo svou ptomnost veletrn nuziku nco pes 1000 vystavovatel, kdy to ve v celkovm soutu znovu podalo svtu dkaz, e RIMINI SIGEP je ve svm oboru slo jedna.


Vytisknuto dne 29.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku