�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


SIGEP 014 ve snu sladkch proitk /-2.

Autor: Ji ez z Vtrnku
Datum vyd�n�: 17.02.2014
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1926

Pednost vrobnk tto znaky je nzkoenergetick pkon, jen v nvaznosti na dvojitmu systmu izolace van, probh vroba ledov tt v rychlm tempu i pi nizkm vkonu kompresoru.

fiogf49gjkf0d

 

m je divadlo pro kulturu, tm je veletrh pro obchod. Jednoduch definice majc v sob pehrel vstinosti, hlsajc vahov kalkul proven staletmi. Na potku byl prodej o jednom lovku, jeho produktov vnos  peshl prodejn monosti a tak si podil vce prodejnch mst. A kdy i to bylo mlo, pilo ke slovu trit, je pot nabylo podobu veletrh. Tolik strun charakteristika vstavnho gigantu, kter  m stelku kompasu nasmrovnu v jeden cl, kterm je  snaha o co nejvt prodej. A na tto bzi se rovn vyvinul nejvt cukrsk veletrh svta italsk SIGEP se vemi svmi postupn se vyvjejcmi divizemi.

Avak kad graf vzestupu mv svoji zarku, kterou v ppad veletrh zpsobily potae, kde informace obchodnch sdlen vetn zobrazen  hodnovrnho obrazu jsou v monosti nekonenho pedveden prakticky po celm svt a v podstat zadarmo. Proto u vtiny veletrh nvtvnost kles a nkter u i zavely sv stupn brny  a nkter se na to chystaj.
Pokud je v tomto ppad e o riminsk fiee (vstavit) v souvislosti se sladkou promendou, tak je tomu naopak. Pro? No protoe...!
! ... lovk je tvor mlsn a tou - pokud to jde - si to co vid, i ochutnat. To je velk pednost vstav tohoto druhu, co se te jejich nvtvnosti, oproti veletrhm typu, kde nelze zadarmo co snst. - Prosm brt v humoru -  i kdy na napsanm je podl pravdy. A protoe Italov sv cukrsk a zmrzlinsk, rovn tak i strojn vrobky, dostali do prostoru rovnajc se zk svtov pice, tak na opltku jim veletrn haly v Rimini praskaj ve vech.
Navc SIGEP, krom u v pedelm dlu uvedenou vstavn nabdku, skt i rozshlou adu sout, dr si laku zkaznickho zjmu stle vysoko.
Spolenost CESK a.s. z Brna je u po mnoho let stle ptomnm astnkem, zamili jsme se pro tentokrt na jej dal sortiment, kterm jsou vrobnky ledov tt.

Jednalo se o vrobnky znaky SPM modely I - PRO, kter se ve vstavnm pojet vyznaovaly temi typovmi produkty. Pednost vrobnk tto znaky je nzkoenergetick pkon, jen v nvaznosti na dvojitm systmu izolace van, probh vroba ledov tt v rychlm tempu i pi nizkm vkonu kompresoru. Protoe konstrukce zajiuje tm nulov kontakt mezi vanou a okolnm vzduchem, nedochz tm ke kondenzaci vody na van, co m za nsledek, e si tm ledov t횝 zajiuje konstantnj teplotu bez nutnosti jejho dochlazovn, z eho vyplvaj men nroky na spotebu elektrick energie.
Vybaven stroje programem, kter zajiuje jeho chod v rozdln nastavenm reimu dle poteby vrobce podle rznodennch poadavk.
Tebae tohle zazen je prezentovno jako vrobnk ledov tt, tak jeho produkn monost nen omezena pouze na tento jedin vrobn kon. Zvld rovn ppravu rznch chlazench npoj, sorbetu, toenho jogurtu a jeho prostednictvm je mon mchat i produkty s alkoholem.
K uvedenmu nle rovn pestr nabdka sirup i sms na ppravu ledov tt.
V zvru popisu vrobnku ledov tt je nutn zmnit psobiv design a rovn monost doplnn varianty automatickho doplovn van ve variant: (POST-MIX; PRE-MIX)

 



Svm vrobkem inovativn zmrzlinov vitrny pekrauj hranice dosavadnch zvyklost. Je to ji nkolik rok, co tento druh vitrny spatil svtlo svta, a jak se na letonm SIGEPU ukzalo, m stle mnoho prostor v nich je mono uplatnit architektonickou a technologickou pravu. Kruhov tvar s otivm lonm prostorem nen jenom designovou upoutvkou, ale pedevm  praktickm zmrem prostorovho een a prezentac zmrzlinov nabdky. Autoi projektu pomrem e a vky vitrny pi otivm pohybu rondelu se zmrzlinovmi vanikami, dospli do ideln shody zornho hlu pohledu zkaznka (pi prmrn vce lovka) a umonn jeho soustedn na jednotliv typy zmrzlin bez ruivch vliv okolnch pohled.
Variabiln objem ndobek 3, 5 a 7 litr umouje jejich vmnu podle frekvence i poadavk zkaznk.



Vytisknuto dne 25.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku