�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Zmrzlinová profesionální škola v Brnì

Autor: red.
Datum vyd�n�: 11.12.2013
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1911

Mezinárodní koncept profesionální cukráøské a zmrzlináøské školy FRIGOMAT koneènì v Brnì. Máte-li zájem vzdìlávat se v oboru, pøihlaste se na nìkterý z veøejných èi individuálních kurzù Gelato Professional School.


fiogf49gjkf0d

GELATO PROFESSIONAL SCHOOL V BRNÌ

Mezinárodní koncept profesionální cukráøské a zmrzlináøské školy FRIGOMAT koneènì v Brnì. Máte-li zájem vzdìlávat se v oboru a být o krok pøed konkurencí, pøihlaste se na nìkterý z veøejných èi individuálních kurzù Gelato Professional School.

Ve spolupráci s italským výrobcem zmrzlinových a cukráøských strojù, spoleèností Frigomat, nabízíme èeským cukráøùm možnost odborného vzdìlávání prostøednictvím semináøù a individuálních kurzù pod vedením èeských i zahranièních profesionálù z praxe.

Veøejné kurzy

otevøené kurzy pro veøejnost, na kterých vás seznámíme s novinkami a trendy v oboru, pøedvedeme práci se stroji nebo pøiblížíme efektivní pracovní postupy a výrobu. Veøejné kurzy poøádáme nìkolikrát do roka, o plánovaných kurzech se více dozvíte z našeho webu, na naší facebookové stránce nebo z e-mailu, kterým vám vèas zašleme.

Individuální kurzy

Kurzy pro ty, kteøí chtìjí do problematiky proniknout hloubìji a mají zájem o komplexní praktický workshop. Na workshopu vám ukážeme moderní pracovní postupy, práci se stroji i výrobu zmrzliny nebo netradièních desertù. To vše si zároveò mùžete vyzkoušet pod dohledem profesionálù z praxe.

Díky skvìlé technologické podpoøe ze strany Frigomatu mají všichni zájemci o praktické informace a ukázky ideální pøíležitost, jak zdokonalit své dovednosti a vyzkoušet si práci na špièkových italských strojích. Informace o aktuálních kurzech najdete na našem webu nebo Facebooku.

Více informací o Gelato Professional School najdete na oficiálních webových stránkách školy.


Vytisknuto dne 25.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku