�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


CESK a.s. v okoldovm vben

Autor: Ji ez z Vtrnku
Datum vyd�n�: 16.11.2013
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1904

Spolenost CESK a.s. v rozmanit ad prezentac sv obchodn - a rovn servisn - nabdky pedstavila veejnosti temperovac zazen pro vrobu okoldy v typovm oznaen SELMI ONE.

fiogf49gjkf0d

Potek 16. stolet zaznamenal velk rozvoj nmonch objevitelskch plaveb, kter mly odraz v dsledcch a pozitivnch i t negativnch, ale z pohledu na profese spoval vsledek zmoskch objevitelskch mis v objeven Theobroma Cacao neboli boskho stromu kakakovnku, kter piblil Evrop nov vrobek, kter zdomcnl pod nzvem okolda.
Ta se postupem doby stala jednou z dleitch surovin cukrskho odvtv a s pchodem techniky, zejmna v posledn dob digitln, doshla jej vroba nadstandardnch vsledk.
Komplexn vrobn systm okoldy pin potebu nejrznjch strojnch a technologickch zazen, mezi kter nle i temperovac stroje.

  
 

Spolenost CESK a.s. v Brn v rozmanit ad prezentac sv obchodn  - a rovn servisn - nabdky pedstavila veejnosti temperovac zazen pro vrobu okoldy v typovm oznaen SELMI ONE.
Jedn se o prtokov temperovac stroj na okoldu v hodinov produkci 55 kg za hodinu  a temperace 7 kg za 7 minut. Prbn cirkulace zpsobuje dokonal rozptlen a smchn vech st okoldy a dosaen vysok kvality vrobku.
K zazen SELMI ONE nle takt plni npln do okoldovch forem, kter je zen mikroprocesorem, co pin pednost zejmna pi vplni dutch prostor. Tento zpsob plnn umouje rychlej proces, ale t pin riziko utven vzduchovch bublinek, kter jsou vak zcela eliminovny pdavnm vibranm zazenm. Toumouje plnn i pi rznm stupni konzistence npln pi plnc rychlosti ca 6 forem za minutu.

        TEMPEROVAC CYKLUS JE JEDNM Z HLAVNCH INITEL KVALITY OKOLDY

                       Orientan ukzka dleitosti temperovacho cyklu

Tuh, pevn sloka - roztopen na 45 C
Ochlazen na na 16  - 20 C
Optovn ohev 28 - 31 C

Tmav okolda 30 - 31 C
Mln              29 - 30 C
Bl                   28 - 29 C

Nsleduje ohev, mchn, sprvn teplota
U mln a bl okoldy se doporuuje maximln teplota 45 C
Rozhodujc pro ideln teplotu je obsah msla  v mlce

32% tuku pro hokou okoldu = 31 C
41% tuku hok okolda        = 30 C

Plat pravidlo, e m mn tuku, tm mus bt vy teplota temperance (rozpt 1C) aby bylo dosaeno optimln temperan hodnoty.

Spolenost CESK, a.s. je  vznamn dodavatel italskch zmrzlinovch stroj FRIGOMAT na vrobu toen zmrzliny. Poskytuje vybaven pro restaurace, cukrrny a bary, do jejho obchodnho zamen nle rovn evidenn systmy, npojov technika i men systmy pro domcnost a kancele (viz. banner vlevo nahoe). 


Vytisknuto dne 19.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku