�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Laskonky

Autor: Johny
Datum vyd�n�: 20.06.2012
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1713

Laskonky nemknou proto, e do hmoty dvte oky msto kokosu, to nem na ono vlhnut vliv, alespo ne podstatn. Korpusy je nutn dn vysuit, mly by "zvonit".
Vlhnut me bt zapiinno nadmrn velkou vlhkost v lednici.

fiogf49gjkf0d

Uvaen krm se nech vychladnout a pot se pid mslo v pomru 1 : 1 kdy dlme mslov krm, a 1 dl msla na 5 dl krmu kdy pipravujeme loutkov krm nap. na vneky.


Zkladn loutkov krm

Receptura:

0,660 kg voda, 0,070 kg suen mlko, 0,170 kg cukr krupice, 0,100 kg krmov prek (Gustin - kukuin krob), 0,055 kg loutky tekut (nen nutn), 0,020 kg vanilkov cukr

- 4/5 vody + suen mlko + cukr krupice -> krtce prolehme a uvedeme do varu

- zbyl 1/5 vody se proleh s krmovm prkem a loutky -> nalijeme do pedel vac smsi a dn provame nesm mt krobnatou pchu

- po skonen varu vmchme vanilkov cukr


Laskonky

blky 0,160 kg, cukr krupice do blk 0,120, cukr krupice na rozvar 0,240 kg, voda na vaen cukru 0,100 kg, cukr mouka 0,100 kg, mandle jemn strouhan (keu) 0,220 kg

Laskonky  nemknou proto, e do hmoty dvte oky msto kokosu, to nem na ono vlhnut vliv, alespo ne podstatn. Korpusy je nutn dn vysuit, mly by "zvonit".
Vlhnut me bt zapiinno nadmrn velkou vlhkost v lednici.


Vytisknuto dne 26.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku